Vraćanje u prethodno stanje Outlook zakazane obaveze, e-poruku ili zadatak koji je povezan sa zapisom programa Business Contact Manager

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste izbrisali vezu ka Outlook zakazane obaveze, e-poruku ili zadatak u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete da TE000129571 tako što ćete premestiti stavke iz fascikle "Menadžer za poslovne kontakte izbrisane stavke".

  1. U oknu za navigaciju, u okviru Menadžer za poslovne kontakte, izaberite stavku Izbrisane stavke.

  2. Na listi " Izbrisane stavke ", kliknite desnim tasterom miša TE000129541 koji želite da vratite u prethodno stanje i kliknite na dugme Premesti u fasciklu.

  3. U dijalogu Premeštanje stavki izaberite stavku Istorija komunikacije, a zatim kliknite na dugme u redu.

Napomena : Ako ste izbrisali zakazanu obavezu, e-poruku ili zadatak koji je povezan sa zapisom i ispraznili fasciklu "Outlook Izbrisane stavke ", nećete moći da vratite u prethodno stanje originalne Outlook stavke. Međutim, podaci su dostupne u obliku poslovne aktivnosti. Više informacija o fasciklu izbrisane stavke programa Outlook, pogledajte članak ispraznite fasciklu "Izbrisane stavke".

Savet : Da biste vratili izbrisane stavke programa Outlook koje su povezane sa Menadžer za poslovne kontakte za Outlook zapisa, otvorite Outlook Izbrisane stavke fasciklu koja je prikazana na Listi fascikli u okviru Sve stavke programa Outlook.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×