Vraćanje svojih Office 2007 predložaka

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Da biste vratili svoje predloške na mreži, morate da instalirate kritične ispravke za Office 2007. Najbolji način da preuzmete ispravke za Office (ili bilo koji drugi Microsoft program) jeste da podesite računar da ih automatski instalira. Ispravke možete da preuzmete i ručno u bilo kom trenutku. Pomoć u vezi sa ispravkama potražite u članku Ažuriranje sistema Office i računara pomoću lokacije Microsoft Update.

Određene informacije o ispravci predloška potražite u članku Microsoft baze znanja 3080790.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×