Vraćanje prethodne verzije dokumenta u usluzi OneDrive for Business

Vraćanje prethodne verzije dokumenta u usluzi OneDrive for Business

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete prikazati ili vrati prethodne verzije dokumenata u OneDrive for Business, sve dok ste još niste isključili kreiranje verzija dokumenta.

 1. Idite na OneDrive for Business u Veb pregledaču.

  Korišćenje pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 da biste otišli u OneDrive for Business
 2. Kliknite desnim tasterom miša na dokument za koji želite da vratite u prethodno stanje starije verzije, a zatim kliknite na dugme Istorija verzija.

 3. U Office 365 posla, Istorija verzija će se pojaviti u oknu sa detaljima. Izaberite tri tačke (...) pored verziju dokumenta koju želite da vratite u prethodno stanje, a zatim izaberite stavku Vraćanje u prethodno stanje.

  Snimak ekrana vraćanje u prethodno stanje datoteka u OneDrive for Business iz istorije verzija u oknu sa detaljima u moderni iskustvo
  Početak April 2017

  U klasičnom prikazu ili pre nego što April 2017, u dijalogu Istorija verzija kliknite na strelicu pored verziju dokumenta koju želite da vratite u prethodno stanje i zatim izaberite stavku Vraćanje u prethodno stanje.

  Izbor stavke „Vraćanje u prethodno stanje“ iz padajućeg menija za izabranu verziju dokumenta
  Pre nego što April 2017 ili u klasičnom prikazu
 4. U poruci za potvrdu kliknite na dugme U redu.
  Verzija dokumenta koju izaberete postaje trenutna verzija. Prethodna trenutna verzija postaje prethodna verzija na listi.

Prikaz prethodne verzije dokumenta

Ponekad ćete možda želeti da prikažete baš stariju verziju dokumenta. Možda ćete želeti da pogledate i uporedite stariju verziju dokumenta pre nego što je vratite i postavite kao trenutnu verziju.

 1. Kliknite desnim tasterom miša na dokument za koji želite da vratite u prethodno stanje starije verzije, a zatim kliknite na dugme Istorija verzija.

 2. U okviru Istorija verzija, kliknite na vezu za verziju dokumenta koju želite da prikažete.

  Snimak ekrana istorije verzija za OneDrive for Business datoteka koja se pojavljuje u oknu sa detaljima

  Dokument se otvara u njenoj aplikaciji. U zavisnosti od tip dokumenta, možda ćete videti opcije za poređenje verzije dokumenata.

Uključivanje istorije verzija u OneDrive for Business

Istorija verzija je uključena u OneDrive for Businesspodrazumevano, ali ako ne vidite komandu " Istorija verzija ", Istorija verzija može se isključiti. U zavisnosti od toga kako vaša organizacija podesila lične lokacije, možda ćete moći da biste uključili kreiranje verzija dokumenta.

 1. Kliknite na dugme postavke > sadržaj lokacije.

 2. Na stranici "sadržaj lokacije" postavite pokazivač na aplikaciju biblioteke dokumenata i zatim kliknite na tri tačke (...) koji se pojavljuju.

 3. Na tabli hover dokumente koji se pojavljuje izaberite stavku postavke.

 4. Na stranici "postavke", izaberite stavku postavke kreiranja verzija.

 5. Na stranici "postavke kreiranja verzija", u okviru Istorija verzija dokumenta, izaberite stavku Kreiraj glavne verzije za uključivanje kreiranja verzija.

Više informacija o kreiranju verzija SharePoint postavke (koji se takođe primeniti na OneDrive for Business) u članku Omogućavanje i konfigurisanje kreiranja verzija za listu ili biblioteku ili kako kreiranje verzija funkcioniše na listi ili u biblioteci?

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×