Vraćanje podataka u bazu podataka Menadžera za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste vlasnik baze podataka, možete da koristite rezervna kopija za vraćanje baze podataka u starijoj verziji, ili da zamenite podatke u bazu podataka sa podacima iz druge baze podataka. Na primer, ako deinstalirate Menadžer za poslovne kontakte za Outlook , a kasnije želite ponovo da ga instalirate, možete da koristite rezervne kopije datoteke da biste vratili podatke. Baze podataka možete da vratite u prethodno stanje iz bilo koja verzija Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, uključujući vraćanje u prethodno stanje iz rezervne kopije baze podataka koja je kreirana tokom migracije iz starije verzije.

Napomena : Ako želite da vratite u prethodno stanje baze podataka koja je kreirana u nekom drugom, a vaš računar radi pod operativnim sistemom Windows Vista, morate biti na administrator na računaru gde želite da vratite u prethodno stanje bazu podataka i morate da pokrenete Outlook kao administrator. Za informacije o administrativne dozvole potrebne za vraćanje baze podataka koristite operativni sistem Windows Vista, pogledajte temu koristim operativni sistem Windows Vista; koje promene treba da očekujem prilikom korišćenja programa Business Contact Manager za Outlook?

Da biste koristili podatke iz Menadžer za poslovne kontakte za Outlook koji je rezervna iz druge baze podataka, prvo vraćanje tih podataka u postojeću bazu podataka. Ako već niste kreirali baze podataka, možete da ga kreirate prvu, a zatim koristite rezervnu kopiju datoteke da biste zamenili podatke u bazi podataka novokreirani podatke iz rezervne kopije datoteke.

Vraćanje podataka u bazu podataka Menadžera za poslovne kontakte

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Upravljaj bazom podataka.

 2. U dijalogu Upravljanje bazom podataka, na kartici Rezervna kopija/vraćanje u prethodno stanje, kliknite na dugme Vrati bazu podataka u prethodno stanje.

 3. U dijalogu Vraćanje baze podataka , u okviru Izaberite datoteku sa podacima da biste vratili iz Otkucajte lokaciju i ime rezervne kopije datoteke ili kliknite na dugme Pregledaj da biste izabrali lokaciju.

  Savet : U operativnom sistemu Windows XP je podrazumevana lokacija rezervne kopije baze podataka: C:\Documents and Settings\< korisničko ime >\My Documents\My Business\Backups.

  Savet : U operativnom sistemu Windows Vista je podrazumevana lokacija rezervne kopije baze podataka: C:\Users\< korisničko ime >\Documents\My Business\Backups.

  Ako se rezervne kopije datoteka na prenosivim USB memorijski, CD, disketa ili Zip jedinica, umetnite prenosivim skladištem tip.

  Napomena : Ako se rezervne kopije datoteka nalaze na više prenosnih memorijskih USB uređaja, CD-ova, disketa ili Zip jedinica, prvo ubacite poslednji iz niza zato što on sadrži uputstva o tome koje datoteke treba vratiti u prethodno stanje.

 4. Ako su vaše datoteke zaštićene lozinkom, u polju lozinka otkucajte lozinka i zatim kliknite na dugme u redu.

Sada možete da koristite bazu podataka vraćenu u prethodno stanje.

Upozorenje : Kada vratite u prethodno stanje bazu podataka koja je prethodno bila deljena, i vaš računar je deo na radna grupa, stara korisnička imena i lozinke ne prepoznaje novom računaru. Morate da prestanete da delite bazu podataka i potom je delite ponovo nakon vraćanja. Zatim možete da regrant pristup korisnicima postupka deljenja.

Napomene : 

 • Ako vaš računar je deo radne grupe, a ne na domeni vraćanje baze podataka u prethodno stanje na računar koji nije isti računar na kojem se prvobitno nalazila, automatsko povezivanje šalju i primaju e-poštu poruka sa nalozima i poslovni kontakti će se isključiti za ovu bazu podataka. Da biste ponovo kreirali ove veze, u meniju Programa Business Contact Manager izaberite stavku Upravljanje e-pošte automatsko povezivanje.

 • Ovo je jedna od alatke dostupna da biste zadržali efikasnog rada baza podataka Menadžera za poslovne kontakte.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×