Vraćanje na ID konferencije za korisnika

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada vaše organizacije nije omogućena za dinamičku konferencijskog ID-ove u statički konferencijskog ID se automatski kreira kada korisnik je omogućena za uključivanje u konferenciju biranjem pomoću Microsoft kao dobavljač. Ovaj ID konferencije je uključena u dnu Skype za posao online skupove zajedno sa broj za pozivanje telefonskih brojeva koje možete koristiti tako što ćete pozivaoce za ulazak na sastanak. Kada korisnik bira broj telefona, automatski telefonski sistem za sastanak će vas upitati pozivalac unosa ovaj ID konferencije, tako da mogu da prisustvuju sastanku.

Statične ID-ovi se koriste kada osobe u vašoj organizaciji kao što je kada su ne želite da se seti nasumični broj, možete da izaberete određeni broj ili imaju jedan koji se lako pamti. Kada se dinamički konferencijskog ID-ovi se koriste, svaki sastanak korisnika rasporede će se dodeljuje jedinstvene konferencijskog ID. Ako želite da dodelite dinamičke i ne statične konferencijskog ID-ova, Idite ovde.

ID-ovi konferencije samo automatski postavlja Skype za posao samo za korisnike s omogućeni za uključivanje u konferenciju biranjem pomoću Microsoft kao njihove dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem. Ako morate da uspostavite početne vrednosti za ID konferencije za korisnika koji koristi dobavljača audio konferencije nezavisnog proizvođača (ACP), moraćete da ručno unesite ID konferencije na stranici svojstava korisnika za korisnika.

Uspostavljanje početnih vrednosti meeting konferenciji ID za korisnika

Da biste uspostavili početnu sastanak ID konferencije
 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > Skype za posao.

 3. U Skype za posao centar administracije > Uključivanje u konferenciju biranjem, na stranici "Radnje" u okviru ID konferencije izaberite stavku Uspostavi početne vrednosti.

 4. U polju Poništavanje ID konferencije? prozor, kliknite na dugme da. ID automatski će se kreirati konferencije i e-poruke poslate korisniku uz novi ID konferencije. Podrazumevano, e-poruke se šalju korisnicima, ali ga možete isključiti.

  Napomena : Nakon što poništite ID konferencije, korisniku će biti poslata e-pošte sa novi ID konferencije. E-poruke će biti poslata primarnu e-adresu, u većini slučajeva svoje Office 365 poštansko sanduče. E-pošte sadrži novi ID konferencije, podrazumevani brojevim telefona pozovite i uputstva za korišćenje Skype za posao sastanku alatka za ažuriranje za ažuriranje postojećih sastanaka.

Šta još treba da znam?

 • Možete da pošaljete sve informacije konferencije za korisnika u e-poruku koja uključuje ID konferencije i broj za pozivanje telefonskih brojeva tako što ćete kliknuti na dugme Pošalji konferencije informacije putem e-pošte. To ne šalje PIN kôd.

 • Konferencija ID će sadržati 7 cifara i ne možete da promenite je dužina na bilo koji Skype for Business centra administracije ili pomoću programa Windows PowerShell.

 • Kada ga ponovo postavljena, možete da vidite novi ID konferencije naveden u okviru ID konferencije.

 • ID konferencije za korisnika za uključivanje u konferenciju biranjem može se prikazati na dnu okna za radnje u okviru Uključivanje u konferenciju biranjem kada izaberete korisnika na stranici Korisnici .

 • Kada se kreira novi ID konferencije, stari ID konferencije nije moguće koristiti tako što ćete pozivaoce. Trebalo bi da obavestite korisnike da prerasporedite njihove postojeći sastanak pozivnice da biste se uverili konferencija novi ID se dodaje poziva. Korisnike možete da koristite Skype za posao sastanka alatku da biste ažurirali svoje postojećih sastanaka. Da biste videli kako da preuzimanje, Instaliranje i pokretanje Skype za posao alatka za ažuriranje sastanka, pogledajte:

Želite li da saznate kako da upravljate sa Windows PowerShell?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×