Vraćanje izbrisanih stavki u prethodno stanje u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Napomena : Ova tema se odnosi Menadžer za poslovne kontakte za Outlook 2007 samo. Potražite pomoć programa Outlook u temi, ispraznite fasciklu "Izbrisane stavke", informacije o vraćanje izbrisanih stavki programa Outlook kao što su e-poruke, zadatke i zakazane obaveze. Informacije o tome kako da vratite u prethodno stanje na listi distribucije, pogledajte članak Vraćanje u prethodno stanje na listi distribucije izbrisane.

Možete da TE000129571 izbrisane stavka istorije komunikacije tako što ćete je prevući iz fascikle Menadžera za poslovne kontakte Izbrisane stavke u fascikli Istorija . Da biste vratili stavke istorije komunikacije povezane sa izbrisanim zapis, prvo morate da vratite Business Contact Manager zapisa.

Više informacija o stavkama istorije komunikacije potražite u članku o stavkama istorije komunikacije u Menadžeru za poslovne kontakte.

Fasciklu "Menadžer za poslovne kontakte Izbrisane stavke " skladišti izbrisanih stavki dok je ne ispraznite. Nakon što vlasnik baze podatakaima isprazni fasciklu " Izbrisane stavke ", sve stavke koje su u fascikli se trajno briše. Međutim, ako stavke istorije komunikacije povezane sa zapisom postoji na drugom mestu kao datoteke ili Outlook zakazane obaveze, zadatakili e-poruku, to može da se pristupa i, ako želite, povezan sa drugim zapisom. Evidencije telefonskog poziva i poslovne beleške su posebni slučajevi i postoje samo ako su povezane sa zapisima. Stoga, kada su povezane zapise se trajno briše, ove stavke nije moguće vratiti u prethodno stanje.

Vraćanje izbrisane stavke iz fascikle "Menadžer za poslovne kontakte Izbrisane stavke "

 1. U meniju Izaberite izaberite Listu fascikli, a zatim kliknite na dugme da biste otvorili Okno za navigaciju.

 2. U stablu Menadžer za poslovne kontakte kliknite na fasciklu Izbrisane stavke.

 3. Iz liste Izbrisane stavke izaberite nalog koji želite da vratite u prethodno stanje, a zatim ga prevucite u fasciklu Istorija komunikacije u oknu Lista fascikli.

Oporavak stavke koja je povezana sa izbrisanim zapisom

 1. U meniju Izaberite izaberite Listu fascikli, a zatim kliknite na dugme da biste otvorili Okno za navigaciju.

 2. U stablu Menadžer za poslovne kontakte kliknite na fasciklu Izbrisane stavke.

 3. Iz liste Izbrisane stavke prevucite zapis koji želite da vratite u prethodno stanje u odgovarajuću fasciklu u oknu Lista fascikli.

 4. Povežite stavku koju želite da vratite u prethodno stanje sa nekim drugim zapisom, a zatim izbrišite originalni zapis.

Kako?

 1. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Istorija komunikacije.

 2. Otvorite stavku istorije komunikacije koju želite da povežete sa drugim zapisom.

 3. U odeljku Povezani nalog, poslovni kontakt, mogućnost za poslovanje ili izveštaj kliknite na dugme Poveži sa.

 4. U dijalogu Povezivanje sa zapisom Menadžera za poslovne kontakte, u oknu Lista fascikli izaberite tip zapisa sa kojim želite da povežete stavku istorije komunikacije.

 5. U odeljku Povezani zapisi kliknite na dugme Poveži sa, a zatim kliknite na dugme U redu.

  Napomena : Kliknite na dugme Novo da biste kreirali novi zapis.

 6. Na traci, u grupi Radnje kliknite na dugme Sačuvaj i zatvori.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×