Vraćanje izbrisanih e-poruka u programu Outlook na vebu

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Prijavite se u programu Outlook na Vebu pomoću Office 365 poslovnih ili studentskih naloga.

Ovaj članak je za Outlook na vebu. Koristite nešto drugo?

Pokušajte Outlook.com | Outlook Web App | Outlook 2013 ili 2016 | Outlook 2010

Kad slučajno izbrišete e-poruku Outlook na vebu e-pošte, te stavke možete da oporavite ako se i dalje u fascikli " Izbrisane stavke ", a u nekim slučajevima možete čak i oporaviti stavke nakon pražnjenja fascikle " Izbrisane stavke ". Takođe možete da oporavi izbrisane kontakte.

Treba da oporavite izbrisane pošte fascikle Outlook na vebu?    Možete da oporavite izbrisane fascikle (sa sve svoje poruke) ako je i dalje u fascikli "Izbrisane stavke". Nažalost, ne možete da oporavite fasciklu koja će biti trajno izbrisana. Da, ali možete da koristite korake u ovoj temi da biste oporavili poruke koje su u fascikli kada je trajno izbrisana.

Kako da oporavite e-pošte i kontakata u programu Outlook na Vebu

Oporavljanje e-pošte koji je i dalje u fascikli "Izbrisane stavke"

Oporavljanje e-pošte koji se više ne nalazi u fascikli "Izbrisane stavke"

Pražnjenje fascikle "Izbrisane stavke" kada se odjavite

Oporavljanje e-pošte koja se i dalje nalazi u fascikli „Izbrisane stavke“

Kada izbrišete e-poruke, kontakta, kalendarske stavke ili zadatka, ona se premešta u fasciklu "Izbrisane stavke" u poštanskom sandučetu. Ako pokušavate da biste pronašli poruke koje su izbrisane, fasciklu "Izbrisane stavke" je prvo mesto za pronalaženje. Ako se poruka tamo, evo kako da ga otkrijete:

 1. Na listi fascikli e-pošte izaberite stavku Izbrisane stavke i uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste poruku vratili u prijemno poštansko sanduče, kliknite na stavku desnim tasterom miša, a zatim izaberite stavke Premesti > Prijemno poštansko sanduče.

   Spasavanje i premeštanje e-pošte u prijemno poštansko sanduče

  • Da biste poruku vratili u neku drugu fasciklu, kliknite desnim tasterom miša na stavku, a onda izaberite stavke Premesti > Premesti u drugu fasciklu. Zatim navedite lokaciju fascikle, pa izaberite stavku Premesti.

Savet : Ako izbrišete fasciklu, ona se premešta u fasciklu "Izbrisane stavke" i pojavljuje se kao potfascikla. Za oporavak (i sve stavke koje on sadrži), kliknite desnim tasterom miša na fasciklu izbrisane, kliknite na dugme Premesti, a zatim izaberite fasciklu u koju ćete da premestite.

Povratak na vrh

Oporavljanje e-pošte koji se više ne nalazi u fascikli "Izbrisane stavke"

Ako ne možete da pronađete stavke u fascikli "Izbrisane stavke", na mesto na koje izgledaju je moguće oporaviti stavke fascikla.

 1. U oknu sa leve strane prozora Outlook.com izaberite fasciklu "Izbrisane stavke".

 2. Na vrhu prozora, izaberite stavku spasi izbrisane stavke.

  Snimak ekrana dugmeta "spasi izbrisane stavke".

 3. Izaberite željenu stavku, a zatim kliknite na dugme Oporavak.

  Snimak ekrana dugmeta za oporavak.

Spasene stavke kuda?    Izabrane stavke da biste oporavili će biti vraćena na njihove prvobitne fascikle kada je to moguće. Ako originalne fascikle više ne postoji, stavke će vratiti u prethodno stanje na sledeći način:

 • Poruke idu u prijemno poštansko sanduče.

 • Stavke kalendara idite na kalendar.

 • Kontakti idite u fasciklu Kontakti.

 • Zadaci idite u fasciklu zadatke.

Napomena : Takođe možete očisti stavke koje su prikazane u dijalogu " oporavak izbrisanih stavki ". Izaberite stavku, a zatim izaberite stavku počisti. Ako očistite stavku, ne možete da koristite oporavak izbrisanih stavki da biste je vratili.

Povratak na vrh

Pražnjenje fascikle "Izbrisane stavke" kada se odjavite

Kad izbrišete poruku, ona se prvo premešta u fasciklu Izbrisane stavke. Tamo možete da ostavite poruke sve dok ih ne uklonite ili možete podesiti Outlook na vebu da automatski prazni fasciklu Izbrisane stavke svaki put kad se odjavite.

Da biste ispraznili fasciklu "Izbrisane stavke" kada se odjavite:

 1. Izaberite stavke Postavke Ikona „Postavke“ > Opcije. Sa leve strane se otvara tabla Opcije. U okviru Pošta izaberite stavku Opcije poruka.

 2. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Isprazni fasciklu „Izbrisane stavke“ kad se odjavim, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

  Ispraznite fasciklu „Izbrisane stavke“ kada se odjavite

Povratak na vrh

Šta još treba da znam?

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×