Vraćanje izbrisane stavke istorije komunikacije u prethodno stanje u Menadžeru za poslovne kontakte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste vratili vezu izbrisane stavka istorije komunikacije koja je izbrisana iz prikaza Istorije komunikacije od zapis ili iz fascikli Istorija komunikacije , vraćanje ga iz fascikle "Menadžer za poslovne kontakte Izbrisane stavke " fascikli Istorija komunikacije . Stavke istorije komunikacije koji je i dalje povezan sa drugim zapisom opozvati se ne briše; možete ponovo povežite stavke iz fascikle "Istorija komunikacije".

Stavke istorije komunikacije koje su povezane sa izbrisanim zapisima, ali ne i sa bilo kojim drugim zapisima su, po podrazumevanim postavkama, takođe izbrisane. Neophodno je da prvo vratite izbrisani zapis u prethodno stanje da biste vratili u prethodno stanje stavke istorije komunikacije koje su povezane sa izbrisanim zapisom.

Vraćanje izbrisanih stavki istorije komunikacije

  1. U meniju Idi izaberite stavku Lista fascikli.

  2. U oknu Lista fascikli, kliknite na znak plus pored stabla Menadžer za poslovne kontakte, a zatim kliknite na fasciklu Izbrisane stavke.

  3. U oknu Lista fascikli prevucite stavku istorije komunikacije koju želite da vratite u prethodno stanje u fasciklu Istorija komunikacije.

Napomena : Stavku istorije komunikacije nije moguće vratiti u prethodno stanje ukoliko je vlasnik baze podataka ispraznio fasciklu Izbrisane stavke.

Vraćanje u prethodno stanje stavke istorije komunikacije koje su povezane sa izbrisanim zapisom

  1. U meniju Idi izaberite stavku Lista fascikli.

  2. U oknu Lista fascikli, kliknite na stablo Menadžer za poslovne kontakte, a zatim kliknite na fasciklu Izbrisane stavke.

  3. U oknu Lista fascikli prevucite zapis koji sadrži stavke istorije komunikacije koje želite da vratite u prethodno stanje u fasciklu Istorija komunikacije.

Napomena : Neophodno je da stavke istorije komunikacije budu povezane sa nekim zapisom. Nakon vraćanja zapisa u prethodno stanje, povežite stavku istorije komunikacije sa nekim drugim zapisom pre nego što obrišete originalni zapis.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×