Vraćanje izbrisane stavke istorije komunikacije u prethodno stanje u Menadžeru za poslovne kontakte

Da biste vratili u prethodno stanje vezu ka izbrisanoj stavka istorije komunikacije koja je izbrisana iz prikaza Istorija komunikacije nekog zapis ili iz fascikle Istorija komunikacije, premestite je iz fascikle programskog dodatka Business Contact Manager Izbrisane stavke nazad u fasciklu Istorija komunikacije. Stavka istorije komunikacije koja je još uvek povezana sa nekim drugim neizbrisanim zapisom nije izbrisana. Možete ponovo da se povežete sa njom iz fascikle „Istorija komunikacije“.

Stavke istorije komunikacije koje su povezane sa izbrisanim zapisima, ali ne i sa bilo kojim drugim zapisima su, po podrazumevanim postavkama, takođe izbrisane. Neophodno je da prvo vratite izbrisani zapis u prethodno stanje da biste vratili u prethodno stanje stavke istorije komunikacije koje su povezane sa izbrisanim zapisom.

Vraćanje izbrisanih stavki istorije komunikacije u prethodno stanje

  1. U meniju Idi izaberite stavku Lista fascikli.

  2. U oknu Lista fascikli, kliknite na znak plus pored stabla Menadžer za poslovne kontakte, a zatim kliknite na fasciklu Izbrisane stavke.

  3. U oknu Lista fascikli prevucite stavku istorije komunikacije koju želite da vratite u prethodno stanje u fasciklu Istorija komunikacije.

Napomena : Stavku istorije komunikacije nije moguće vratiti u prethodno stanje ukoliko je vlasnik baze podataka ispraznio fasciklu Izbrisane stavke.

Vraćanje stavki istorije komunikacije koje su povezane sa izbrisanim zapisom u prethodno stanje

  1. U meniju Idi izaberite stavku Lista fascikli.

  2. U oknu Lista fascikli, kliknite na stablo Menadžer za poslovne kontakte, a zatim kliknite na fasciklu Izbrisane stavke.

  3. U oknu Lista fascikli prevucite zapis koji sadrži stavke istorije komunikacije koje želite da vratite u prethodno stanje u fasciklu Istorija komunikacije.

Napomena : Neophodno je da stavke istorije komunikacije budu povezane sa nekim zapisom. Nakon vraćanja zapisa u prethodno stanje, povežite stavku istorije komunikacije sa nekim drugim zapisom pre nego što obrišete originalni zapis.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×