Vraćanje izbrisane kolekcije lokacija

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Korpa za otpatke u SharePoint Online u Office 365 za preduzeća obezbeđuje osiguranje kad izbrišete celu kolekciju lokacija. Kada SharePoint Online administrator izbriše kolekciju lokacija, ona se postavlja u korpi za otpatke, gde se čuva 93 dana pre nego što ga će automatski biti trajno izbrisana. Ovaj članak pokazuje kako da SharePoint Online administrator vraćanje izbrisane kolekcije lokacija.

Pregled

Kao SharePoint Online administrator, možete da prikažete i upravljanje izbrisane kolekcije lokacija sa stranice korpe za otpatke SharePoint Online centar administracije . Sa ove stranice, možete da prikažete kolekcija lokacija koje su trenutno u korpi za otpatke, pogledajte koliko je dana ostalo pre nego što kolekciju lokacija će biti trajno izbrisana i vraćanje izbrisane kolekcije lokacija bez obratiti Microsoft Support.

Napomena : Podrazumevano vreme za zadržavanje za izbrisane lokacija i kolekcija lokacija je 93 dana. Kada se izbriše na lokaciji je poslat direktno na kolekciju lokacija ili drugu fazu korpe za otpatke. Kada se izbriše kolekciju lokacija ga ne koristite korpu za otpatke ali ponovo uskladištena 93 dana.

Važno : Kada datoteke, fascikle ili stavke na lokaciji ili kolekciji lokacija je izbrisana podrazumevano vreme zadržavanja je 93 dana za korpe za otpatke lokacije i kolekcije lokacija Korpa za otpatke – poznat i kao prvu fazu i drugu fazu korpe za otpatke, tim redom. Lokacija korpe za otpatke skladišta Prebrojava odnosu na kvotu skladišta kolekcije lokacija i Granična vrednost prikaza liste. Na lokaciji kolekcije Korpa za otpatke zadržavanje pokretanja u isto vreme za oba Korpa za otpatke kada se izbriše stavku, tako da je ukupna maksimalno vreme 93 dana za oba Korpa za otpatke. Više informacija potražite u članku Vraćanje izbrisanih stavki iz korpe za otpatke kolekcije lokacija.

Kolekcije lokacija se automatski uklanjaju iz korpe za otpatke nakon 93 dana. Možete da vratite izbrisane kolekcije lokacija ako ispunite svi sledeći uslovi:

 • U kolekciji lokacija se ne nalazi u korpi za otpatke duže od 93 dana.

 • Niste premašena kvota upotrebe vašeg SharePoint Online zakupca.

 • Niste premašena kvota skladišta vašeg SharePoint Online zakupca.

Ako pokušate da kreirate novu kolekciju lokacija koja koristi isti URL kao koja se nalazi u korpi za otpatke kolekcije lokacija, morate trajno izbrisati kolekciju lokacija u korpi za otpatke prvi put. Ako vaš kvota upotrebe ili maksimalni prostor za skladištenje dostigne ograničenje možete da uradite sledeće:

 • Brisanje nekorišćene stavke da biste kreirali više prostora. Ova grupa obuhvata brisanja stavki koje se nalaze u korpi za otpatke.

 • Obratite se Microsoft Support da biste povećali veličinu kvota upotrebe ili kvota skladišta.

Vraćanje izbrisane kolekcije lokacija

Kao SharePoint Online administrator, možete da prikažete i vraćanje izbrisane kolekcije lokacija ako ste se upoznali uslove prethodno prikazane.

Važno : Po podrazumevanim postavkama, lokacija i kolekcija lokacija u korpi za otpatke se automatski brišu nakon 93 dana.

Vraćanje izbrisane kolekcije lokacija

 1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

 2. Izaberite ikonu za pokretanje aplikacija Ikona „Pokretanje Office 365 aplikacije“ u gornjem levom uglu i izaberite stavku Administrator.

  Savet : Pločicu Administrator vide samo Office 365 administratori.

 3. U polju Office 365 administrativni centar, na levoj strani ekrana, kliknite na dugme vidžeta centre administracije i izaberite stavku SharePoint.

  SharePoint administrator

 4. Na traci, kliknite na dugme Korpa za otpatke.

 5. U korpi za otpatke potvrdite izbor u polju za potvrdu pored kolekcije lokacija koju želite da vratite.

 6. Na traci, kliknite na dugme Vrati izbrisane stavke.

Srodne teme

Vraćanje izbrisanih stavki iz kolekcije lokacija Korpa za otpatke
Kreiranje ili brisanje kolekcije lokacija
Brisanje stavki iz korpe za otpatke kolekcije lokacija

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×