Vraćanje fascikle „Nepročitana pošta“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Fascikla " Nepročitana pošta " je podrazumevano Outlook fasciklu za pretragu. Ako to nije vidljiva na spisku fascikli, možete da ga dodate.

 1. U modulu Pošta kliknite na karticu Fascikla.

 2. U grupi Novo kliknite na dugme Nova fascikla za pretragu.

  Savet : U dijalogu Nova fascikla za pretragu možete da otvorite i tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera CTRL + SHIFT + P.

 3. U odeljku Čitanje pošte izaberite stavku Nepročitana pošta.

 4. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Iste korake koristite za dodavanje podrazumevane fascikle za pretragu. U 2. koraku, u dijalogu Nova fascikla za pretragu kliknite na fasciklu za pretragu koju želite da dodate.

fascikle za pretragu

 1. U okviru Pošta, u meniju datoteka , stavku novoi izaberite Fasciklu za pretragu.

  Savet : U dijalogu Nova fascikla za pretragu možete da otvorite i tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera CTRL + SHIFT + P.

 2. U odeljku Čitanje pošte izaberite stavku Nepročitana pošta.

 3. Kliknite na dugme U redu.

Napomena : Ova procedura funkcioniše za vraćanje u prethodno stanje bilo koju fasciklu za pretragu podrazumevani; u dijalogu Nova fascikla za pretragu odaberite stavku tu fasciklu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×