Vraćanje beležaka u prethodno stanje iz rezervne kopije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako pravite rezervne kopije Beležnica pre nego što izgubite ili izbrišete važne informacije, možete da vratite beleške ako vam to ikada zatreba.

Važno : Vraćanje beležaka je vredna alatka, ali ćete morati da podesite automatsko pravljenje rezervnih kopija ili da ručno pravite rezervne kopije Beležnica ako želite da ih kasnije vratite.

 1. Izaberite stavke Datoteka > Informacije > Otvori rezervne kopije.

 2. U dijalogu Otvaranje rezervne kopije kliknite dvaput na fasciklu beležnice koju želite da vratite u prethodno stanje, izaberite odeljak beležnice, a zatim kliknite na dugme Otvori.

  OneNote sada prikazuje oblast Otvaranje odeljaka gde možete da pregledate stranice u odeljku koji ste malopre otvorili iz rezervnih kopija datoteka.

 3. Da biste vratili beleške u prethodno stanje, uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste vratili u prethodno stanje čitav odeljak čija je rezervna kopija napravljena, kliknite desnim tasterom miša na karticu odeljka, a zatim kliknite na dugme Premesti ili kopiraj.

  • Da biste u vratili prethodno stanje samo određene stranice iz odeljka čije je rezervna kopija napravljena, kliknite desnim tasterom miša na kartice željene stranice, a zatim kliknite na dugme Premesti ili kopiraj.

 4. U dijalogu Premeštanje ili kopiranje izaberite lokaciju na koju odeljak ili stranice čija je rezervna kopija napravljena treba da budu postavljene i kliknite na dugme Kopiraj.

 5. Kada beleške budu vraćene u prethodno stanje, kliknite desnim tasterom miša na rezervnu kopiju odeljka i izaberite stavku Zatvori.

 6. Ponovo izaberite originalnu beležnicu sa liste beležnica da biste nastavili da radite na njoj.
   

Napomena :  Kada beleške vraćate u prethodno stanje iz rezervne kopije, komanda Premesti u dijalogu Premeštanje ili kopiranje neće biti dostupna. To sprečava slučajno brisanje bilo kog dela rezervne kopije koji će vam možda kasnije zatrebati.

Microsoft Office OneNote 2007 automatski kreira rezervne kopije beležaka u vremenskim intervalima, možete da prilagodite. Možete da vratite odeljke beležnice ili cele beležnice tako što ćete koristiti ove rezervne kopije datoteke.

Za svaki odeljak koji vraćate, OneNote će kreirati novi odeljak u trenutnoj beležnici sa imenom Ime odeljka (na datum), gde je ime odeljka ime originalne odeljka, a datum datum u odeljku je poslednji put sačuvana.

 1. U meniju datoteka izaberite stavku Otvaranje rezervne kopije.

 2. U dijalogu Otvaranje rezervne kopije u fascikli rezervne kopije kliknite dvaput na fasciklu beležnice koja sadrži datoteku ili datoteke koje želite da vratite u prethodno stanje.

 3. Izaberite jednu ili više pravljenja rezervne kopije datoteke u prethodno stanje, a zatim kliknite na dugme Otvori.

  Savet : Da biste izabrali više od jedne datoteke istovremeno, držite pritisnut taster CTRL i kliknite na svaku datoteku koju želite.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×