Vraćanje baze podataka Menadžera za poslovne kontakte u prethodno stanje

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Nakon što napravite rezervnu kopiju baze podataka, ovu datoteku s podacima možete da koristite za vraćanje baze podataka u prethodnu verziju.

Izaberite datoteku sa podacima za vraćanje iz     Upišite putanju do lokacije datoteke sa podacima kojom želite da vratite prethodno stanje ili kliknite na dugme Potraži da biste pronašli datoteku sa podacima.

Lozinka     Ako je datoteka sa podacima kojom želite da vratite prethodno stanje zaštićena lozinkom, upišite lozinka.

Napomena: Ova stranica je deo čarobnjaka za upravljanje bazom podataka. U meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Alatke baze podataka, a zatim izaberite stavku Upravljaj bazom podataka da biste pristupili ovom čarobnjaku.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×