Vodiči za Office 2010 migraciju

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednji put ažurirano 2015-5-29

Kada prvi put vidite novu verziju proizvoda, imaćete pitanja. Da biste lakše počeli, kreirali smo kratke vodiče za migraciju koji pružaju odgovore na uobičajena pitanja o prelazu na Office 2010 programe. Ti vodiči su posebno korisni ako prelazite sa sistema Office 2003, ali dosta informacija je isto toliko važno ako se prebacujete i sa drugih verzija.

Kliknite na vezu ili sliku ispod i vodič se otvara kao PDF datoteku u Programu Adobe Reader. Zatim, možete da prikažete vodič, odštampate ili sačuvati za kasniju upotrebu.

Vodič za migraciju u Access 2010

Vodič za migraciju u Excel 2010

Vodič za migraciju u Access 2010

Vodič za migraciju u Excel 2010

Vodič za migraciju u PowerPoint 2010

Vodič za migraciju u OneNote 2010

Vodič za migraciju u PowerPoint 2010

Vodič za migraciju u OneNote 2010

Vodič za migraciju u Outlook 2010

Vodič za migraciju u Word 2010

Vodič za migraciju u Outlook 2010

Vodič za migraciju u Word 2010

Povezani resursi

Pored vodiči za migraciju, nudimo interaktivni vodiči za menija na traku, koje vam omogućavaju da određene meniji, trake sa alatkama i komandi u programu Office 2003 da biste videli gde su u sistemu Office 2010. Ako biste radije kursa za obuku, možete da izvršite neku od se prebacivanje između kurseva na lokaciji Office.com.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×