Vodič za izjavi o privatnosti za Microsoft MyAnalytics lične kontrolne table i programski dodatak za Outlook

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

MyAnalytics pomaže korisnicima da bolje razumeli kako su sarađujete sa kolegama i kako su provode vreme na poslu. Pruža korisne informacije koje možete pomoći korisnicima odredili prioritet i efikasno provode vreme. Cilj ovog vodiča je da pružite visokom nivou pregled tipove podataka prikuplja i koristi MyAnalyticsi kako privatnost, izbor i kontrola u prethodnoj dizajn.

Pretvara podatke...

MyAnalytics pruža uvide pomoću tri tipa podataka:

 1. E-pošta i kalendar aktivnosti koja je dostupna u Office 365 poštansko sanduče korisnika, kao što su vreme utrošeno na sastancima ili e-poruke poslate na određene osobe.

 2. Podaci o radnje osoba koje korisnik e-poruke sa, ali u obrascu ukupnu dizajnirana da zaštiti pojedinačnih privatnosti.

 3. Office 365 podataka generiše radnje osoba korisnika organizaciji, takođe u agregira obrazac.

  Napomena : Podataka iz spoljnih korisnika se ne koristi MyAnalytics

Prvi tip podataka koji se naziva "Poštansko sanduče podaci". Tipovi podataka u drugom i trećem se nazivaju "Postepena podaci".

MyAnalytics površina podatke iz poštanskog sandučeta potpuno nove načine. Na primer, MyAnalytics obezbeđuje prikaze koje omogućavaju korisnicima da brzo razumete koliko vremena provode na sastancima, koliko vremena provode putem e-pošte svaki dan, koji su sarađujete sa najviše, a ko gube dodir sa. Sve ovo je uveli u potpunosti iz informacije koje će biti dostupna korisnicima iz njegovog poštanskog sandučeta.

Korišćenje postepena podataka, MyAnalytics obezbeđuje širom organizacije odrednica tako da korisnici mogu efikasno poređenje njihove radne navike sa drugim osobama u organizaciji. Postepena podataka takođe koristi na Programski dodatak MyAnalytics za Outlook, koji pruža statistiku na aktivnosti koje okružuju korisnika e-pošte. Kada koristite postepena podataka, MyAnalytics ne identifikuje korisnika po imenu u cilju zaštite privatnosti pojedinačnih.

... U uvide

Da biste razumeli kako podatke iz poštanskog sandučeta služi kao osnova za mnoge MyAnalytics uvide, razmotrite sledeće situacije. Ako korisnik želeli da otkriju ko ih je poslao većina e-pošte preko prošle sedmice, oni mogu ručno prebrojavanje ukupnog broja e-poruke primljene od svih različite osobe rade sa, a zatim ih rangiranje od osobe koja je poslala najčešće osobi koja je poslala najmanje. Slično tome, koristite jednostavnih matematičkih, korisnik mogao da odredi vreme prosečna odziva njihove e-porukama pomoću vremensku oznaku informacije dostupna u svoje poštansko sanduče. Postoji širok spektar metrika koji se mogu razviti sopstveni jednom korisniku podatke iz poštanskog sandučeta:

 • Vremenski potrošenih na sastancima i e-poruke.

 • Doba dana korisnik je najaktivnije na e-pošte.

 • Količinu sastanka besplatni vremenske periode na kalendar korisnika koji mogu biti potrošeno je usredsređena na bez prekida rada.

 • Kolege sa kojima korisnik e-poruke i ispunjava najčešće.

 • Prosečno vreme odziva primili i poslali e-porukama.

Na primer, slika iz nastavka prikazuje korisnika MyAnalytics lične kontrolne table. Pokazuje koliko vremena korisnika na e-poruka i sastanaka, vreme moraju da sami (fokus časova) i vremena provode izvan (posle radnog vremena).

Delve analize lične Kontrolna tabla prikazuje sedmični statistike o kako provodite vremenom

Sve statističkih podataka o nastavku su izračunati na osnovu informacija koje će biti dostupna za korisnika iz njegovog poštanskog sandučeta i je deo podatke iz poštanskog sandučeta.

Potražite informacije o tome kako se izračunati ove i druge metrika MyAnalytics kontrolne table .

Pored uvide na osnovu podataka iz poštanskih sandučića, MyAnalytics površina statistički podaci na osnovu postepena podataka, kao što su Prosečno vreme osobe u organizaciji u sastanke i e-pošte i kad se osobe su najverovatnije za čitanje e-pošte. Ključne tačke o ovim statistici je da su predstavljeni u agregatnu obrasca pomoću "opozovite prepoznala" podataka u pokušaju da biste zaštitili pojedinačnih privatnost. MyAnalytics ne koristi postepena podatke za identifikovanje bilo koji pojedinačni aktivnosti.

Napomena : "Opozovite prepoznala" znači kada podataka može da se odnose na određenu osobu, ali postoji visok nivo pouzdanosti da stvarni ljudski tema podataka nije moguće identifikovati, direktno ili indirektno, tako što ćete podatke sami ili u kombinaciji sa drugim zadržava se ili dostupne podatke.

Na primer, MyAnalytics omogućava korisniku da prikažete koje organizacije prosečne vrednosti su za vreme utrošeno na sastancima u sklopu svoj prikaz kontrolne table. Niko je identifikaciju iz ovaj prikaz.

Sastanak časova pokazuje koliko vremena provodite u sastancima te sedmice

Drugi primer postepena podataka tog MyAnalytics površina korisniku su uvida čita koliki je procenat njihove e-poruke. Slika iz nastavka prikazuje koliki je procenat e-porukama čitanje kada primalac direktno upućena i procenat je za čitanje kada primalac je deo grupe.

E-pošte navike prikazuje procenu koliko vremena koje šaljete i čitate e-poruke

Ove informacije nije dostupna za korisnika iz njegovog poštanskog sandučeta. Stoga, je postepena podataka, ali da se predstavi na način koji je namenjen da biste izbegli identifikovanje bilo koji pojedinačni ili njihove aktivnosti.

Privatnost od nule

MyAnalytics pravi sve ove uvide dostupne putem Kontrolna tabla koja je personalizovana za svakog korisnika. MyAnalytics ne postoje mehanizam ili opcija koja omogućava svima ali korisniku da pristupi njihove kontrolne table. Tačnije, MyAnalytics ne daje Menadžer za bilo koji korisnik ili organizacija pristup korisnika Kontrolna tabla.

MyAnalytics je dizajniran da biste ograničili koje korisnici vide u njihove kontrolne table sa određenim osobama da šta je već u svoje poštansko sanduče.

Kada je u pitanju pomoću postepenog podataka za statistiku, MyAnalytics pokušava da zaštiti pojedinačnih privatnosti po izveštavanja ovakva uvide samo kada minimalne grupe veličina ispunjeni. Pored toga, statističke rezultata "0%" ili "100%" ne prikazuju se pošto koji bi identifikuje pojedinačne aktivnosti, to jest, korisnik zna da nijedna ili svih primalaca e-pošte pročitali korisnika e-pošte. Umesto toga, korisnik će videti "nisko Pročitajte o aktivnostima" ili "visoko Pročitajte o aktivnostima" ili slična fraza. Koristite personalizovane kontrolne table i agregira i opozovite identifikovanih podatke, MyAnalytics je dizajniran za obezbeđivanje privatnost korisnika.

Napomena : Trenutna verzija MyAnalytics će nametnuti minimalne grupe veličine do pet. Buduće verzije MyAnalytics će omogućiti IT administrator da biste prilagodili veličinu minimalne grupe nagore na veći broj.

Kada korisnici doprinose postepena podataka, oni osnaži sebe i njene kolege sa vredna kontekst i poređenja. Međutim, korisnici koji nisu upoznati sa doprinosi svoje podatke postepena podataka Statistika možete saglasnosti za MyAnalytics u bilo kom trenutku. Takođe može da se predomislili i ponovo saglasnosti požele.

Izbor i kontrola prilikom omogućavanja MyAnalytics

Zajedno sa ovim mere zaštite privatnosti MyAnalytics pruža fleksibilne i pomenutih kontrole koje su dizajnirani da biste omogućili organizacije i njihove adrese promenljive pravnih i smernice za potrebe vezane za privatnost i upotreba podatke o zaposlenima.

Prilikom omogućavanja MyAnalytics za organizaciju, administratori možete da izvršite sledeće opcije:

 1. Korisnike koji imaju pristup ili možete da koristite MyAnalytics.

  • Administratori da odredite korisnike koji će pristup i koristite MyAnalytics tako što ćete izdavanje licence samo te pojedinačne korisnike koji bi trebalo da imaju pristup ("licencirane korisnike").

 2. Šta je licencirani korisnik Početna podrazumevana postavka za doprinos postepena podataka.

  • Administratori možete konfigurisati MyAnalytics da bude podrazumevana, što znači da licencirani korisnici moraju pojedinačno saglasnosti za MyAnalytics kako biste doprinose postepena podataka i imate pristup svojim kontrolne table i Outlook programski dodatak. Alternativno, MyAnalytics može da bude konfigurisan tako da bude podrazumevani na, što znači da je licencirani korisnici će automatski doprinosite postepena podataka i uvid u njihove kontrolne table i programski dodatak za Outlook, ali mogu naknadno saglasnost preko menija postavke .

   Napomena : Licencirani korisnici moraju biti u stanju da učestvuje u kako biste doprinose postepena podatke i pristupite im MyAnalytics iskustvo. Ako korisnik sist, su izgubiti pristup svojim MyAnalytics iskustvom

 3. Korisnike koji osetljive uloge koje bi trebalo da ne ikada doprinose postepena podataka.

  • Neke organizacije mogu da imaju korisnici u uloge koje mogu smatrati neprikladne za doprinos postepena podataka. Za podršku to, MyAnalytics omogućava administratorima da označite kao su korisnici kao "Isključeno". Isključene korisnici će moći da saglasnosti za doprinošenje postepena podataka. Međutim, MyAnalytics iskustva će i dalje biti dostupne korisnicima tako pod uslovom da su licencirani.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže grešaka u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×