Vodič kroz Office 2007 završetka života

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Na 10 oktobar 2017 Office 2007 do kraja života. Ako već niste da započeo da nadogradite Office 2007 okruženju, preporučujemo da pokrenete sada.

Ovaj članak pruža preporuke, informacije i veze će vam pomoći da planiranje nadogradnje usluge Office 365 ProPlus. Takođe se preporučuje klijenti koriste primenu prednosti koje ste dobili od korporacije Microsoft i Microsoft certifikovani partnerima, uključujući Microsoft softveru za oblak migracije i Software Assurance primenu i planiranje usluga za lokalnu nadogradnje.

Šta znači završetka život?

Office 2007, kao što je gotovo sve Microsoft proizvode, ima životnog ciklusa podrške tokom kojeg nudimo vam nove funkcije, popravke grešaka, bezbednosne ispravke i tako dalje. Ovaj životni ciklus obično traje 10 godina od datuma prvog izdanja proizvoda i na kraju ovog životnog ciklusa je poznat kao proizvoda završetka vek. Kada Office 2007 dostigne njegove završetka život na 10 oktobar 2017 Microsoft više neće obezbeđivati:

 • Tehnička podrška za probleme

 • Popravke grešaka za probleme koji su otkrivena

 • Bezbednosne ispravke za slabosti koja su otkrivena

Pored toga, do 31 oktobar 2017, Outlook 2007 nećete moći da se povežete sa Office 365 poštanske sandučiće, što znači da Outlook 2007 klijentima pomoću usluge Office 365 će moći da primate i slanje e-pošte. Više informacija potražite u članku RPC preko protokola HTTP ukinut u Office 365 na 31 oktobar 2017.

Zbog promena naveden iznad, preporučujemo da nadogradite što pre.

Koje opcije imam?

Sa sistemom Office 2007 ne bi povezivali njegove završetka vek, ovo je dobar trenutak da istražite opcije i priprema plan za nadogradnju. možeš:

 • Nadogradnja na Office 365 ProPlus, verziju sistema Office koja dolazi uz Office 365 planove za pretplatu.

 • Nadogradite Office 2016, koji se prodaje kao jednokratnu kupovinu i dostupne za jedan računar po licenci.

 • Nadogradnja na prethodnoj verziji sistema Office, kao što je Office 2013.

Ovaj članak obezbeđuje vodič na prvu opciju: nadogradnje na Office 365 ProPlus.

Šta je to Office 365? Šta je to Office 365 ProPlus?

Office 365 se odnosi na planove pretplate koje uključuju pristup Office aplikacijama i drugih usluga oblaka, uključujući Skype za posao, Exchange Online i OneDrive for Business. Office 365 ProPlus je verziju sistema Office koja dolazi uz Office 365 planove. Uključuje pun verzijama programa Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher, Access i Skype za posao instaliran na klijentskim računarima.

Za razliku od Office 2007, Office 365 ProPlus je na osnovu korisnika usluga koja omogućava ljudima da biste pristupili Office iskustva na najviše 5 računara ili Mac i na svojim mobilnim uređajima. Pošto je Office 365 ProPlus isporučuje kao usluga, postoje razlike u kako vam primenite licenci i da ga aktivirate. Za više detalja o ovim razlike, pogledajte članak Office 365 ProPlus proizvoda stranice, Prvi koraci Vodič za primenu usluge Office 365 ProPlusi Pregled Office 365 ProPlus.

Pregledajte šta se promenilo Office 2007

Da biste saznali više o promenama iz sistema Office 2007 na Office 365 ProPlus, pregledajte ažuriranje članke za svaki Office izdanja: promene u sistemu Office 2010, promene u sistemu Office 2013, promene u sistemu Office 2016 za Windowsi Šta je novo za administratore raspoređivanje i upravljanje Office 365 ProPlus.

Za informacije o novim funkcijama dostupne u Office 365 ProPlus, pogledajte članak Šta je novo u usluzi Office 365.

Pregled sistemskih zahteva za Office 365 ProPlus

Pre nadogradnje na Office 365 ProPlus, proverite da vaša klijentskih računara koji ispunjava ili premašuje minimalne sistemske zahteve. Office 365 ProPlus zahtevi su isti kao 2016 zahtevi za Office Professional Plus.

Pored toga, trebalo bi da pregledate Sistemski zahtevi za vaše radnih opterećenja servera Office. Na primer, Exchange 2007 ne podržava Outlook 2016. Više detalja potražite u članku Exchange Server Supportability Matricai Sistemski zahtevi za Office proizvode servera.

Planiranje za Office 365

Zato što Office 365 ProPlus dolazi uz Office 365 planove, trebalo bi da pregledate svoje trenutne mogućnosti Office 365 kao deo planiranja za nadogradnju ProPlus. Pre primene ProPlus, na primer, uverite se da svi korisnici imaju Office 365 naloga i licenci. Više detalja potražite u članku Primena programa Office 365 Enterprise za vašu organizaciju.

Primena Office telemetrije da procenite kompatibilnost

Da biste otkrili komponente u postojeću Office 2007 okruženju, preporučujemo da instalaciji sistema Office telemetrije. Office telemetrije je ugrađena u sistemu Office 2016, kada Office dokumentu ili rešenje je učitana, koristi, zatvoreno, ili prijavljuje grešku u određene Office 2016 aplikacije, aplikacije dodaje zapis o događaju skladište lokalnih podataka.

Za Office 2007, primenite agent koji prikuplja informacije o instaliranim programskim dodacima i nedavno korišćenih dokumenata. Nećete dobiti podatke o događajima aplikacije za ove klijente kao da radite sa Office 2016 klijentima, ali ćete dobiti zaliha i podataka o korišćenju koja vam pomaže da otkriju kako se koristi.

Za više detalja o tome kako da procenite kompatibilnost i podešavanje sistema Office telemetrije, pogledajte članak Office procenite kompatibilnost sa drugim verzijama sistema Office. Određene Raspoređivanje informacija o Kontrolna tabla telemetrije Office i instaliranje agenata telemetrije u okruženju Office 2007, pogledajte članak Primena Kontrolna tabla telemetrije.

Procenite kompatibilnost aplikacija

Da biste obezbedili uspešnu nadogradnje, preporučujemo da identifikuje Office aplikacijama, uključujući VBA skripte, makroe, nezavisnih proizvođača programski dodaci, i složene dokumente i unakrsne tabele, i procenjuju njihove kompatibilnosti sa sistemom Office 365 ProPlus. Ukratko, treba da:

 • Otkrijte komponenti, uključujući dokumente i rešenja koja koriste najčešće i većina ljudi. Da biste omogućili otkrivanje, preporučujemo da koristite Office telemetrije.

 • Objašnjavaš preduzeća kritičnih komponenti, uključujući rad sa vaše poslovne grupe za određivanje prioriteta dokumenata i rešenja.

 • Remediate kritičnih komponenti postavljanjem „korisnik prihvatanje testiranje” u kojem korisnici testiranje visokog prioriteta dokumenata i rešenja tokom pilot nadogradnje.

 • Upravljanje komponenti za buduće validaciju kritičnih komponenti, uključujući i nastavite da bi se nadgledao kompatibilnosti dokumenata i rešenja.

Procenite infrastrukturu i okruženje

Da biste odlučili kako da nadogradite Office, trebalo bi da procenite infrastrukturu i okruženju, uključujući sledeće:

 • Broj i distribucija klijenata, uključujući potrebni jezici.

 • IT infrastrukture, uključujući operativni sistemi, podrška za mobilni uređaj, korisničke dozvole i upravljanje i metode distribucije softvera.

 • Infrastruktura mreže, uključujući veze sa Internetom i unutrašnje softver distribuciju tačaka.

 • Infrastrukture oblaka, uključujući postojeće Office 365 mogućnosti korisnik licenciranje i identitet.

Procenu od ovih komponenti će uticati na način na koji želite da nadogradite. Više informacija potražite u članku najbolje prakse za procenu infrastrukture.

Pregledajte nove postavke smernica grupe

Kao sa bilo kog novu verziju sistema Office, postoje nove datoteke administriranja (ADMX/ADML) za postavke smernica grupe. Sada se sve postavke smernica grupe za Office nalaze u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Office\16.0 i HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Office\16.0.

Administriranja datoteke (ADMX/ADML) za postavke smernica grupe za Office 2016 možete preuzeti sa Lokacije Microsoft Download Center. Preuzimanje uključuje Excel datoteke koja navodi sve postavke smernica grupe i nove postavke smernica za Office 2016.

Odaberite kako želite da primenite Office 365 ProPlus

Možete da primenite ProPlus iz oblaka, iz lokalnih izvora na mreži ili sa upravljač konfiguracije sistema centra (ili drugo rešenje distribucije softvera). Koju opciju odaberete zavisi od vaše okruženje i business zahteve. Primena iz oblaka, na primer, umanjuje ti administrativnu iznad, ali može da zahteva više propusnog opsega mreže. Primena upravljač konfiguracije sa ili iz lokalnih izvora, sa druge strane, nudi granularniji kontrolu nad primenu sistema Office, uključujući koje aplikacije i jezike instalirane na koji klijentskim računarima.

Više informacija o odlučivanja o tome kako da primenite Office, pogledajte članak Određivanje metod primene će se koristiti za Office 365 ProPlus. Takođe se preporučuje redigovanje detaljne scenariji procenu, planiranje i primenu u željeni prakse uputstva:

Ova slučaja pruža primere kako da primenite Office 365 ProPlus.

Odaberite koliko često će se ažuriranje sistema Office

Sa sistemom Office 365 ProPlus, možete da kontrolišete koliko često korisnici primanje ispravki funkcija za svoje Office aplikacije. Više informacija potražite u članku Pregled kanala ispravka za Office 365 ProPlus.

Plan za dodatne jezike

Možete da instalirate jezički paket pribora nakon što ste postavili Office 365 ProPlus na jedan od njene osnovnu jezike. Da biste instalirali jezički paket pribora na dva načina:

 • Imate korisnici preuzmete i instalirate jezičke pakete pribora koje su im potrebne iz Office 365 portal.

 • Koristite alatke za primenu Office za primenu odgovarajući jezički paket pribora za korisnike.

Više informacija o primeni dodatne jezike, pogledajte članak Plan za više jezika primenu sistema Office kliknite na Pokreni-zasnovan na instalacijama.

Posebna razmatranja

Alatka za prilagođavanje sistema Office ne koristi kao deo sistema Office 365 ProPlus instalaciju. Umesto toga, možete da prilagodite instalaciju za korisnike sa Office 2016 alatka za primenu. Više informacija potražite u članku Pregled alatke za primenu Office.

Uklanjanje programa InfoPath iz usluge Office 365 ProPlus. InfoPath 2013 ostaje trenutnoj verziji, a samim tim neće biti uključeni u sistemu Office 2016 verziji sistema Office 365 ProPlus. Kada nadogradite postojeću instalaciju sistema Office 2007 na Office 365 ProPlus, InfoPath se uklanja sa računara. Ako korisnici i dalje treba da koristite InfoPath, verziju programa InfoPath 2013 će biti dostupan za instalaciju na stranici softver u Office 365 portal.

Srodne teme

Šta da pročitate prvo dok planirate preduzeća nadogradnje iz sistema Office 2007 u Office ProPlus 365:

Da biste saznali više o nadogradnji sa servera za Office 2007, pogledajte članak Resursi će vam pomoći da nadogradite Office 2007 servere i klijente.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×