Vidite, promena i Uspostavi početne vrednosti se korisniku dodeli ID za konferencije

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Na ID konferencije se automatski dodeljuju korisniku kada su podešen za uključivanje u konferenciju biranjem pomoću Microsoft kao dobavljača za uključivanje u konferenciju biranjem. Konferenciji ID dodeljeni može da bude statičke ili dinamičke i poslali poziv za sastanak kada je zakazan sastanak.

Statične ID-ovi se koriste kada osobe u vašoj organizaciji kao što je kada su ne želite da se seti nasumični broj, možete da izaberete određeni broj ili imaju jedan koji se lako pamti. Kada se dinamički konferencijskog ID-ovi se koriste, svaki sastanak korisnika rasporede će se dodeljuje jedinstvene konferencijskog ID. Ako želite da dodelite dinamičke i ne statične konferencijskog ID-ova, Idite ovde.

Iako statične konferencije ID će biti automatski kreiran i dodeljen korisniku, biće trenutaka kada korisnik ne želite da koristite ovaj i želite da postavite na određeni broj ili ako korisnici ne mogu da zapamtite ili izgubio njihove ID konferencije, možete da koristite Windows PowerShell i Skype for Business centra administracije da biste prikazali , promena i poništavanje njihove ID konferencije.

E-pošte će biti poslata korisnički ID konferencije i brojeve telefona za uključivanje u konferenciju biranjem podrazumevani ili ako poništite ID konferencije različite e-pošte će biti poslata koji će uključivati ID konferencije, ali neće sadržati PIN kôd.

Da biste prikazali ID konferencije

Možete prikazati njihove ID konferencije i da im pošaljete.

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > Skype za posao.

 3. U Skype za posao centar administracije > Uključivanje u konferenciju biranjem, na listi korisnika, izaberite korisnika koji je potreban ID konferencije.

 4. Na stranici "Radnje", pogledajte u okviru ID konferencije.

  Savet : Možete da pošaljete sve informacije konferencije korisnika u e-poruku koja uključuje ID konferencije i broj za pozivanje telefonskih brojeva ako kliknete na vezu šalji konferencije informacije putem e-pošte nakon što izaberete korisnika na stranici Korisnici uključivanja biranja .

  Možete da koristite Windows PowerShell da biste prikazali ID konferencije za korisnika, pokrenite:

  Get-CsOnlineDialInConferencingUser -Identity “Amos Marble” 

  U članku Get-CsOnlineDialInConferencingUser da biste saznali više o cmdlet.

Da biste dodelili ili promenite ID konferencije

Možete da dodelite ili da promenite na ID konferencije za korisnika ako, na primer, neko želi konferencije ID koji se lako pamti.

Napomena : Skype for Business centra administracije nije moguće koristiti da biste uredili konferencije ID koji je automatski kreiran, ali možete da koristite Windows PowerShell za uređivanje ili izmena konferencije ID koje ste postavili.

 1. Da biste uredili ili promenite ID konferencije za korisnika, pokrenite:

  Savet : Na ID konferencije mora da sadrži 7 cifara i ne možete da ga promenite u programu Skype za Business centra administracije ili pomoću programa Windows PowerShell.

  Set-CsOnlineDialInConferencingUser -Identity “Amos Marble” -ConferenceId 8271964

Da biste uspostavili početnu ID konferencije

Možete poništiti u ID konferencije za korisnika ako, na primer, ako su zaboravili ga.

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Idite na Office 365 centar administracije > Skype za posao.

 3. U Skype za posao centar administracije > Uključivanje u konferenciju biranjem, na stranici "Radnje" u okviru ID konferencije izaberite stavku Uspostavi početne vrednosti.

 4. U polju Poništavanje ID konferencije? prozor, kliknite na dugme da. ID automatski će se kreirati konferencije i e-poruke poslate korisniku uz novi ID konferencije.

  Možete da poništite ID konferencije za korisnika tako što ćete pomoću programa Windows PowerShell. Da biste to uradili, pokrenite:

  Set-CsOnlineDialInConferencingUser -Identity “Amos Marble” -ResetLeaderPIN 8271964

Šta još treba da znam?

Želite li da saznate kako da upravljate sa Windows PowerShell?

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Podešavanje uključivanja u ili PSTN konferencije za Skype za posao

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×