Vidim praznu sličicu kada dodam klipove

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako ste uvezli animirani GIF koji prikazuje praznu sličicu i pregled, najverovatnije je rezultat nekompatibilnost datoteka. Možete da probate otvorite datoteku u GIF programu za animaciju korišćeni za kreiranje, ponovo ga sačuvate, a zatim dodate u Clip Organizer ponovo.

Ako uvezete grafiku, kao što su JPG, označen Image File Format (TIFF) ili neki drugi foto format koji prikazuje praznu sličicu, najverovatnije je zato što grafiku je prevelika i vaš računar nema dovoljno memorije da biste prikazali sličice. Međutim, klip je uspešno dodat i može umetnuti u dokumentima. Da biste videli sličicu, pokušajte da otvorite klip u grafičkom programu i zatim mu promenite veličinu da smanjite, odnosno da smanjite rezoluciju ili oba. Zatim možete da dodate novu verziju klipa.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevede mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×