Vidim crveni znak X i ne moje slike ili clip

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Simptomi

slika ili klip ne prikazuje ispravno ili crveni znak X se pojavljuje umesto toga.

Rešenje

Uradite nešto od sledećeg:

  • Uverite se da imate instalirane najnovije Ispravke za Office .

  • Probajte da odete na datoteka > Sačuvaj kao i sačuvajte datoteku na drugoj lokaciji. Zatvorite PowerPoint i otvorite datoteku da biste videli ako se slike prikazuju ispravno.

  • Kada umetnete ili prevučete sliku ili video klip u dokument, a nemate instaliran za taj klip grafički filter, možda ćete videti slike crveni znak X umesto slike ili video klipa.

    Pogledajte informacije u dijalogu koji se pojavi informacije o tome kako da rešite problem. Na primer, će možda biti zatraženo da biste instalirali grafički filter da biste prikazali slike ili clip.

    Takođe, možda ćete dobiti poruku o grešci ako postojeći grafički filter za uvoz nedostaje, oštećene ili nekompatibilni. Više informacija potražite u članku dobijem nestanak ili oštećen grafički filter ili plejera poruku o grešci?

  • Ako ste poslali dokument putem e-pošte ili je kopirana na mrežnom serveru datoteka i slike ili clip je povezan i ne Ugrađeno, slanje slike ili clip datoteka putem e-pošte sa dokumentom ili kopirate slike ili clip datoteke u mrežnoj fascikli iste datoteke koja sadrži dokument.

    Savet : U Microsoft Office PowerPoint 2007, možete da koristite funkciju " paket za CD " da biste ažurirali veze i objedinile povezane datoteke.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden računara sistem bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×