Vidim crveni znak X i ne moje slike ili clip

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U vaš aplikacije za Office, možda ćete ponekad morati neočekivano ponašanje.

Simptomi

slika ili klip ne prikazuje ispravno ili crveni znak X se pojavljuje umesto toga.

Rezolucija

Uradite nešto od sledećeg:

  • Uverite se da imate instalirane najnovije Ispravke za Office .

  • Probajte da odete na datoteka > Sačuvaj kao i sačuvajte datoteku na drugoj lokaciji. Zatvorite PowerPoint i otvorite datoteku da biste videli ako se slike prikazuju ispravno.

  • Kada umetnete ili prevučete sliku ili video klip u dokument, a nemate instaliran za taj klip grafički filter, možda ćete videti slike crveni znak X umesto slike ili video klipa.

    Pogledajte informacije u dijalogu koji se pojavi informacije o tome kako da rešite problem. Na primer, će možda biti zatraženo da biste instalirali grafički filter da biste prikazali slike ili clip.

    Takođe, možda ćete dobiti poruku o grešci ako postojeći grafički filter za uvoz nedostaje, oštećene ili kompatibilan. Više informacija potražite u članku dobijem nedostaje ili oštećen grafički filter ili plejera poruku o grešci?

  • Ako ste poslali dokument putem e-pošte ili ga kopirali sa mrežom je povezana datoteka servera, a slike ili clip i ne ugrađen, slanje slike ili clip datoteka putem e-pošte sa dokumentom, ili kopirate slike ili clip datoteke na istom mrežnu fasciklu datoteke te veze dodaci dokumenta.

    Savet : U PowerPoint, možete da koristite funkciju " paket za CD " da biste ažurirali veze i objedinile povezane datoteke.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×