Video zapisi o sistemu Office za Android tablet

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Šta je Office za Android? To je Word, Excel i PowerPoint. Besplatno da instalirate svaku od aplikacija iz Google Play prodavnice . Aplikacije imaju poznato, javnost Office izgled i doživljaj, zajedno sa iskustvo intuitivni dodir.

Kad instalirate aplikacije, vratite se ovde i pogledajte ova video uputstva. Saznaćete kako da se prijavite, štampate i počnete sa radom u svakoj od ovih aplikacija.

Prijava u Office za Android tablet (1:10)

Da li vam se datoteke otvaraju kao „samo za čitanje“? Onda morate da se prijavite. Ovaj video će vam pokazati kako.

Podešavanje Office aplikacija i e-pošte na Android uređaju

Prvi koraci uz Excel za Android tablet

Pogledajte ovaj video ako želite da vidite kako Excel radi na Android tablet računaru. Pokazaćemo vam kako da sa lakoćom izaberete ćelije, kucate u njima i oblikujete ih.

Gledajte na internetu

Prvi koraci uz PowerPoint za Android tablet

PowerPoint na tablet računaru koji je malo drugačiji bez miša. Pa pogledajte ovaj podučavanja video koji pokazuje kako da izaberete, uređivanje i pokrenete projekciju slajdova sa prstiju.

Gledajte na internetu

Prvi koraci uz Word za Android tablet

Dostignite brzinu u svom omiljenom programu za obradu teksta – programu Word. Pogledajte ovaj video da biste saznali kako da koristite prst za izbor reči, teksta i još mnogo toga.

Gledajte na internetu

Više informacija

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×