Video zapisa za OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Početni

Šta je to oblak? (: 29).

Jednostavno rečeno, oblak je internet. Ako se povežete sa računarima u oblaku, možete da skladištite datoteke u oblaku kako biste ih jednostavno delili sa drugima.

Gledajte na mreži

Šta je to OneDrive? (: 55).

OneDrive vam omogućava da uskladištite lične datoteke na jednom mestu, podelite ih sa drugima, i da im pristupate sa bilo kog uređaja koji je povezan sa internetom.

Gledajte na mreži

Prijavite se ili kreirajte nalog za OneDrive (1:16)

Da biste počeli da koristite OneDrive, idite na sajt OneDrive.com i prijavite se na nalog. Ako nemate Microsoft nalog, upišite se besplatno.

Gledajte na mreži

Otpremanje datoteke i fascikle u OneDrive (1:15)

Pri otpremanju datoteke da biste OneDrive, možete da ažurirate i da ih delite sa bilo kog mesta. U OneDrive, upotrebite komandu za Otpremanje . Ili, možete da prevučete datoteke sa računara direktno u OneDrive.

Gledajte na mreži

OneDrive Osnove (1:00)

Prvi koraci na Veb lokaciju OneDrive , gde ćete videti tri oblasti: u oknu za navigaciju, listu datoteka i na traci sa alatkama.

Gledajte na mreži

Kreiranje datoteke i fascikle u OneDrive (1:31)

U usluzi OneDrive možete da napravite datoteke i fascikle koje će vam pomoći da organizujete datoteke. Ovaj video pokazuje kako da napravite Office datoteke direktno u usluzi OneDrive ili u Office aplikacijama kao što je Word.

Gledajte na mreži

Organizovanje fotografija i video zapisa (1:32)

OneDrive olakšava organizovanje fotografija i video zapise. Pogledajte ovaj video da biste saznali više.

Gledajte na mreži

Brisanje i vraćanje datoteka u OneDrive (: 46)

Kada izbrišete datoteku ili fasciklu, OneDrive vam daje priliku da opozovete odluku. Ali, čak i ako propustite tu priliku, i dalje možete da vratite datoteku iz korpe za otpatke.

Gledajte na mreži

Srednji

Skladište i opcije (:48)

Da biste pronašli opšte željene postavke, izaberite stavke Postavke > Opcije. Verovatno ovde nećete često menjati postavke, ali je lepo da znate gde su.

Gledajte na mreži

Deljenje datoteka i fascikli u OneDrive (2:18)

Ako su dokumenti u usluzi OneDrive, možete da ih delite sa drugima, kontrolišite ko ih može prikazivati ili uređivati, i ko može da sarađuje u realnom vremenu.

Gledajte na mreži

Prestanak deljenja ili promenili dozvole (1:33)

Kad god želite, možete da prestanete da delite OneDrive datoteke ili da promenite dozvole za datoteke koje ste već podelili.

Gledajte na mreži

OneDrive i Office Online (: 45)

Uz Office Online možete da uradite sve na mreži. Rad sa e-pošte, pisanje dokumenta, kreirate unakrsnu tabelu, uređivanje prezentacije u programu PowerPoint i sačuvajte OneDrive.

Gledajte na mreži

Šta je to OneDrive aplikaciju za računare? (1:10)

Postoji još jedan način da biste pristupili OneDrive datoteke koja se zove OneDrive aplikacije. Više od pregledača možda kao zato što može biti brže i lakše koristiti.

Napomena : Aplikacija prikazane u ovom video zapisu je OneDrive aplikacija za računare za Windows 8.1. Opšte koncepata su iste, ali sada stvari izgledaju drugačije.

Gledajte na mreži (na engleskom Jeziku)

Otpremanje i preuzimanje datoteka u aplikaciji OneDrive (1:25)

Aplikaciju OneDrive izgleda i radi kao što su drugih aplikacija na uređaju. Pogledajte ovaj kratak video za neke detalje.

Napomena : Aplikacija prikazane u ovom video zapisu je OneDrive aplikacija za računare za Windows 8.1. Opšte koncepata su iste, ali sada stvari izgledaju drugačije.

Gledajte na mreži

Tražite dodatnu obuku?

Pogledajte sve Kurseve, video zapise i uputstva za Office.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×