Kompletno rešenje za sastanke

Kompletno rešenje za sastanke

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Ovaj kurs vodi vas kroz Skype za posao sastanku – počnite da biste završili. U programu Skype za posao sastanka, možete da prikažete učesnicima razgovarati ni na vašem računaru (iz mačka video zapise da biste izvršni PowerPoint prezentacija), kao da ste u istoj prostoriji, povlači još osoba po potrebi, a imate kompletan zapis celu sastanka u vaš OneNote – uključujući snimak u MP4 tima.

Šta je potrebno za ovaj kurs

Ovaj kurs obuhvata pomoću programa Skype za posao da komuniciraju sa različitim uređajima i platformama. Kurs takođe prikazuje kako da iskoristite OneNote za lako sastanka beleške i kako da biste delili jedan ili više aplikacije, uključujući Office 365 aplikacije sa učesnicima sastanka. Možete da pratite ovaj kurs i saznajte mnogo tako što ćete jednostavno posmatrati. Da, ali ćete dobiti većina vrednost iz kursa tako što ćete isprobavanja vežbe u modulima i vidite kako to sve radi za vas.

Evo liste softvera koji se koriste u ovom kursu slede uputstva za instaliranje.

  • Outlook 2016

  • OneNote 2016

  • PowerPoint 2016

  • Skype za posao za računar

  • Skype za posao za iOS

  • Skype za posao za Android

U sledećim odeljcima pronaći ćete informacije o instalaciji za Outlook, OneNote, PowerPoint i Skype za posao. Koristite uputstva za podešavanje koja su prikladne za uređaje i softvera koji koristite.

Ovo uputstvo koristi Outlook 2016, OneNote 2016 i PowerPoint 2016 za računar. Informacije o podešavanju programa Outlook za Windows računare ili tablet računaru potražite u članku Podešavanje e-pošte u programu Outlook za Windows. Informacije o pronalaženju i korišćenju programa OneNote i PowerPoint potražite u članku ne možete da pronađete Office aplikacije u operativnom sistemu Windows 10, Windows 8 ili Windows 7?, Osnovni zadaci u programu OneNote 2016 za Windows, Koristite OneNote na Windows Phone, Osnovni zadaci za Kreiranje PowerPoint prezentacije, PowerPoint Mobile za Windows 10pomoć. Informacije o podešavanju Skype za posao za Windows računare ili tablet računaru potražite u članku Instalirate Skype za posao na Računaru. Za više informacija o instaliranju Skype za posao na Windows Phone uređaju, pogledajte članak Instaliranje Skype for Business na Windows Phone. Za informacije o instaliranju sistema Office 365 na Računaru, pogledajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Ovo uputstvo pruža uputstva za korišćenje programa Outlook za Android i Skype za posao za Android, ali upotreba Android uređaje nije eksplicitno istaknuta u upustvu. Za informacije o podešavanju programa Outlook za Android, pogledajte članak Podešavanje e-pošte na Android uređaju pomoću usluge Office 365 za preduzeća. Za informacije o podešavanju Skype za posao za Android, pogledajte članak Instaliranje Skype za posao na Android uređaju. Više informacija o korišćenju programa OneNote 2016 za Android potražite Microsoft OneNote za Android. Za informacije o korišćenju PowerPoint 2016 za Android, pogledajte članak PowerPoint za Android tablet računare pomaže i PowerPoint za Android telefone pomoći.

Ovo uputstvo funkcijama programa Outlook i Skype za posao na iPhone i iPad. Za informacije o podešavanju programa Outlook za iOS, pogledajte članak Podešavanje e-pošte na iPhone iPad, ili iPod osetljivom na dodir. Za više informacija o podešavanju Skype za posao za iPhone ili iPad uređaju, pogledajte članak Instaliranje Skype za posao na iOS. Informacije o korišćenju programa OneNote za iPad potražite u pomoći za OneNote za iPad. Informacije o korišćenju programa OneNote za iPhone potražite u pomoći za OneNote za iPhone. Za informacije o korišćenju PowerPoint 2016 za iPad, pogledajte PowerPoint za iPad pomoći. Za informacije o korišćenju PowerPoint 2016 za iPhone, pogledajte PowerPoint za iPhone pomoći.

Trenutno ne postoji klijent za Skype za posao za Mac računarima. Najnovija klijent dostupna je Lync 2011 za Mac računarima. Više informacija potražite u članku Instaliranje uputstva za Office 365 za poslovne korisnike koji koriste Mac. Informacije o korišćenju programa OneNote 2016 za Mac potražite u programu OneNote 2016 za Mac pomoć. Za informacije o korišćenju PowerPoint 2016 za Mac, pogledajte PowerPoint 2016 za Mac pomoć.

Skype za posao je moj kompletnu sastanka rešenje.

Da li sam deljenje beležaka, snimanje sastanka, predstavljanje aplikacije ili radnu površinu ili čak i vođenje video konferencija – mogu ga tokom Skype za posao – sa bilo kog uređaja.

Pošto Skype za posao je integrisana preko Office proizvoda, možete sačuvati vreme hvatanje i deljenje beležaka.

Jedan kliknite na dugme u programu Outlook depoziti sve informacije o sastanku u programu OneNote tako moje pripreme završi sa radom, ostavite me slobodno skoncentrišite se na sastanak samu.

Kada se sastanka moje OneNote objavljena naše lokaciju tima radi lakog pristupa.

Možete čak i da snimite sastanak tako da je dostupan za prikazivanje kasnije, za one nisu mogli da prisustvuju.

Ako želim da komunicirate uživo, Skype za posao ima me pokriven kao i.

Jednim klikom dozvoli mi da pretvorite konferencijski poziv u video konferencije – u pokretu – tako da možemo da dodate novi nivo u razgovor bez prekida razgovora.

Ponekad treba informacija od nekoga ko nije u sastanak. nema problema.

Možete ih pronađete, proverite status i dodate ih u samo nekoliko sekundi.

I Skype za posao olakšava da prikažete radnu površinu ili aplikaciju tako da svi mogu da pratite i ostane angažovan.

I sa PowerPoint, Skype za posao još raznovrstan pomoću alatki za beleške i beleške izlagača.

Čak i omogućava drugim učesnicima kontrolišete njihov sopstveni prikaz slajdove.

Kada na sastanak preko, Skype za posao bolje sve zajedno za lako referencu.

Evo OneNote sam ja kreirao na početku sastanka.

Skype za posao automatski se zaustavio na sve detalje sastanka i čak i da kopirate u deljenim datotekama.

Skype za posao je moj kompletnu sastanka rešenje.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×