Video: Čuvanje, objavljivanje i deljenje

Your browser does not support video. Install Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player, or Internet Explorer 9.

Napomena SkyDrive je sada OneDrive, a SkyDrive Pro je sada OneDrive for Business. Pročitajte više o ovoj promeni u članku Iz usluge SkyDrive na OneDrive.

Sačuvajte datoteku na računaru ili u usluzi na internetu kao što je to OneDrive. Zatim saznajte kako da je delite sa drugima, čak i ako oni imaju stariju verziju sistema Office.

Drugi video zapisi u ovom kursu

Ovaj video je deo kursa pod imenom Prelazak na Word 2013. Možete da preuzmete čitav kurs ili da gledate video zapise na mreži:

  1. Video: Brzo počnite sa radom. Ovaj video vam pokazuje 5 najvažnijih stvari koje su promenjene u programu Word 2013.

  2. Video: Prvi pogled na Word 2013. U ovom video zapisu pogledajte detaljnije Word 2013: od njegovog pokretanja do čuvanja datoteke. Takođe saznajte kako da konvertujete .doc datoteku u .docx datoteku.

  3. Video: Kako su stvari organizovane. Ovaj video zapis vam pokazuje tri glavna mesta za pronalaženje stvari: u dokumentu, na traci i u prikazu „Backstage“.

  4. Video: Detaljniji pogled na traku. Istražite traku i saznajte gde se nalaze vaša omiljena dugmad, meniji i komande.

  5. Video: Čuvanje, objavljivanje i deljenje. (Ovde ste!) Sačuvajte datoteku na računaru ili u usluzi na internetu kao što je to OneDrive. Zatim saznajte kako da je delite sa drugima, čak i ako oni imaju stariju verziju sistema Office.

Potreban vam je podsetnik za ono što ste pročitali? Pogledajte rezime kursa.

Spremni ste za drugo uputstvo? Pogledajte čitavu listu kurseva za Word 2013.

Primenjuje se na: Word 2013Da li su vam ove informacije koristile?

Da Ne

Kako da je poboljšamo?

255 preostalo znakova

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!

Promeni jezik