Više nisam povezan deljene datoteke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Uzrok: Drugi korisnik može da zaustavim deljenje radne sveske

Rešenje:    Ponovo dobili pristup deljenoj radnoj svesci

Neko ko ima punu čitanje i pristup za pisanje u deljenoj radnoj svesci promenio dozvole, tako da više ne morate pristup za pisanje u datoteci. Ako je deljenje zaustavljeno dok ste uređivali, videćete poruku čak i nakon ponovo deljenje radne sveske, a promene iz vaše tekuće sesije uređivanja moraće da budu unešene.

  • Jedini način da biste ponovo dobili pristup deljene radne sveske je da biste ponovo dobili dozvolu za pisanje za tu datoteku u Mac Nalazač. Obratite se drugim korisnicima deljene datoteke i zatražite da vrati u prethodno stanje dozvolu za pisanje. Zatvorite radnu svesku i pratite promene vlasnik ili drugi korisnici.

Uzrok: Koje možda je veza prekinuta sa mreže

Rešenje:    Povežite se na mrežu i zatim se ponovo povežete deljene radne sveske.

Povezivanje mrežnog resursa može postati raskinute prekidanje veze sa njima u radnoj svesci ili nekog drugog korisnika možda ste prekinuta. Ako je radna sveska još uvek deljena i dostupna, imate dve opcije:

  • Možete ponovo da otvorite deljenu radnu svesku, ali sve nesačuvane promene koje ste napravili u sesiji uređivanja će se izgubiti.

  • Možete da sačuvate svoje nesačuvane i da zatim objedinite deljene radne sveske.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×