Veza prijemnim poštanskim sandučićima u aplikaciji pošta za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako imate više naloga u aplikaciji pošta za Windows 10, možete da povežete te naloge tako da svi e-adresa će se pojaviti u jednom prijemnom poštanskom sandučetu.

Povezivanje više prijemnom poštanskom sandučetu

Možete da povežete bilo koju od u prijemnom poštanskom sandučetu. Bilo koji nepovezanih prijemnim poštanskim sandučićima će ostati odvojene. Ako imate pet naloga i veza četvoro njih, petoj nalog će ostati odvojene.

  1. Odaberite postavke Ikona „Postavke“ u aplikaciji „Pošta“ > Upravljanje nalozima > vezu prijemnim poštanskim sandučićima.

  2. Imenujte povezane prijemnog poštanskog sandučeta. Ako želite da povežete sve vaše dostupne prijemnom poštanskom sandučetu, odaberite stavku Sačuvaj. Ako ne želite da se povežete sa određenom nalogom, opozovite izbor u polju pored tog naloga, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Najčešća pitanja u vezi sa aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“ za Windows 10

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×