Veza prijemnim poštanskim sandučićima u aplikaciji pošta za Windows 10

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako imate više naloga u aplikaciji pošta za Windows 10, možete da povežete te naloge tako da svi e-adresa će se pojaviti u jednom prijemnom poštanskom sandučetu.

Povezivanje više prijemnom poštanskom sandučetu

Možete da povežete bilo koju od u prijemnom poštanskom sandučetu. Bilo koji nepovezanih prijemnim poštanskim sandučićima će ostati odvojene. Ako imate pet naloga i veza četvoro njih, petoj nalog će ostati odvojene.

  1. Odaberite postavke Ikona „Postavke“ u aplikaciji „Pošta“ > Upravljanje nalozima > vezu prijemnim poštanskim sandučićima.

  2. Imenujte povezane prijemnog poštanskog sandučeta. Ako želite da povežete sve vaše dostupne prijemnom poštanskom sandučetu, odaberite stavku Sačuvaj. Ako ne želite da se povežete sa određenom nalogom, opozovite izbor u polju pored tog naloga, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Takođe pogledajte

Najčešća pitanja u vezi sa aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“ za Windows 10

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×