Verifikovanje Office 365 domena radi dokazivanja vlasništva, statusa neprofitne organizacije ili obrazovne ustanove odnosno aktiviranja usluge Yammer

Saradnici: Peter Baumgartner

Pogledajte najčešća pitanja o domenima ako ne pronađete ono što vam treba.

Postoji nekoliko tipova Office 365 podešavanja za koja treba samo da dodate i verifikujete domen organizacije ili preduzeća, bez dodavanja ili promene DNS zapisa za Office 365 usluge (barem u početku).

Ako postajete administrator školskog domena koji ljudi već koriste uz Office 365 ili treba da dokažete da je vaša organizacija neprofitna, morate da se upišete za besplatnu probnu verziju usluge Office 365 Nonprofit. Uputstva potražite u članku Planovi usluge Office 365 Nonprofit.

Kada dobijete probnu verziju, treba samo da potvrdite da ste vlasnik domena, kroz šta vas korak po korak vodi čarobnjak za podešavanje (u usluzi Office 365).

Verifikovanje Office 365 domena radi dokazivanja vlasništva pomoću podešavanja na sajtu Office 365 administrativni centar

Evo osnovnih koraka:

  1. Odaberite stavku Podešavanje u Office 365 centru administracije da biste pokrenuli čarobnjak. (Obavezno se prvo prijavite u Office 365.)

    Izaberite stavku „Podešavanje“ na stranici „Office 365 administracija“
  2. Tražiće se da dodate TXT DNS zapis na veb sajtu dobavljača usluga DNS hostinga za domen. Zašto? Zato što prijavljivanjem kod dobavljača usluga DNS hostinga i dodavanjem zapisa za domen dokazujete usluzi Office 365 da posedujete ime domena.

  3. Kada dodate zapis, vraćate se na Office 365 portal i potvrđujete da ste ga dodali, kako bi Office 365 mogao da proveri.

To je to!

Saznajte više

Imate neprofitnu organizaciju i želite da dobijete Office 365? Proverite da li organizacija ispunjava uslove, a zatim se upišite za uslugu.

Želite da saznate više o tome kako da postanete Office 365 administrator za školu? Saznajte sve o tome.

Potrebno vam je još informacija o podešavanju i aktiviranju usluge Yammer? Detalje potražite u člancima Dodavanje ime domena preduzeća za Yammer Enterprise i Aktiviranje usluge Yammer.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×