Već imam veb lokaciju. Hoće li se ona premestiti u Office 365 kada dodam domen?

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako već imate Veb lokaciju sa svojim domenom koja se nalazi izvan Office 365 Small Business, on ne premestite Office 365 kada dodate domen. Možete da zadržite hostinga Veb lokaciji gde je prilikom korišćenja Office 365 da hostujete e-pošte, kao i koristite lokacije tima, trenutne poruke i tako dalje.

U čarobnjaku za podešavanje domena izaberite stavku Ne, imam postojeću Veb lokaciju ili želim da upravljam sopstvenim DNS zapisima. Zatim čarobnjak za podešavanje domena sa vašeg domena DNS zapisa koji se hostuju na lokaciji trenutnog DNS hosta će voditi. Preporučujemo da nastavite da upravljate DNS-om domena kod trenutnog DNS hosta da sprečite probleme sa pristupom na trenutnu Veb lokaciju prilikom podešavanja domena pomoću usluge Office 365. Ako nemate Veb lokaciju, možete da izaberete da Office 365 podešavanje i upravljanje DNS za vaš domen umesto toga.

Da biste počeli da koristite domen sa Office 365, vi ćete da pratite korake u čarobnjaku za podešavanje domena u usluzi Office 365. Čarobnjak za podešavanje vodi vas kroz dodavanja domena u Office 365 pretplatu, promeni adresu e-pošte (što je takođe korisnički ID za Office 365) da biste koristili ime domena i podešavanje e-adrese korisnika sa domenom.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×