Uzorak pregled master stranice

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ovaj članak sadrži:

Šta su to master stranicama?

Preuzmite paket za uzorak master stranice

Kako da koristite uzorak master stranice

Prilagođavanje

Kompatibilnost i podrška

Šta su to master stranicama?

Master stranice su funkcija ASP.NET 2.0; rade na isti način u operativnom sistemu Windows SharePoint Services 3.0 i Office SharePoint Server 2007, kao što to rade u ASP.NET 2.0. Koristite master stranice, možete da kreirate predložak jedne stranice i zatim koristite taj predložak kao osnovu za više stranica, umesto da gradite svaku stranicu od početka.

Microsoft omogućio paket skupova četiri uzorak master stranice koje su napravljene pomoću nove CSS i Master stranice u sistemu Office SharePoint Designer 2007 alatke za uređivanje. Ove uzorak master stranice:

 • Omogućavaju vam da primenite unapred dizajnirane stila i rasporeda na SharePoint lokacijama

 • Rad sa na 40 nove aplikacije predložaka za Windows SharePoint Services 3.0

 • Navedite početnu tačku za dublju prilagođavanja izgleda i doživljaja SharePoint lokacija

 • Dostupni su za preuzimanje bez dodatne naplate

Vrh stranice

Preuzmite paket za uzorak master stranice

Uzorak master stranice obezbeđuju različite trenutne stilova spremna da se primeni na SharePoint lokaciju. Preuzimanje uključuje četiri master stranicu skupove; svaki skup sadrži karakterističan izgled i doživljaj i dolazi sa pet varijacije boja: plava, narandžaste, crvene, Purpurno i zelene boje.

preuzmite microsoft outlook connector za windows live hotmail (32-bitnu verziju programa outlook)

Četiri uzorak master stranicu stilova su:

 • Jasnoću

Jasnoću

 • Horizont

Horizont

 • Obrni

Obrni

 • Blok

Formiranje bloka

Vrh stranice

Kako da koristite uzorak master stranice

Master stranice primenjuju se ručno nakon kreiranja lokacije; možete da primenite na master stranicu na SharePoint lokaciji putem zasebne kompatibilna sa SharePoint uređivača kao što je Microsoft Office SharePoint Designer 2007 ili putem Veb interfejsa programa Microsoft Office SharePoint Server 2007 instalacije. Takođe možete da prikažete postojeće master stranice i otpremite novu skupove iz u okviru Administracija lokacije SharePoint.

Koristite Office SharePoint Designer 2007, korisnici mogu da:

 • Dodavanje datoteke na Veb lokaciju, a zatim postavite master stranicu kao podrazumevanu vrednost za Veb lokacije

 • Izmena definicijama lokacije da biste koristite master stranica

 • Kreiranje stranice sa sadržajem iz master stranice

U Office SharePoint Server 2007 instalacije, korisnici mogu da:

 • Dodavanje datoteke na Veb lokaciju, a zatim postavite master stranicu kao podrazumevanu vrednost za Veb lokacije

 • Izmena definicijama lokacije da biste koristite master stranica

 • Kreiranje stranice sa sadržajem iz master stranice

Više informacija o korišćenju master stranice:

Vrh stranice

Prilagođavanje

Dok su uzorak master stranica potpuno funkcionalan i od koristi se od-dobijaju, oni mogu da budu prilagođene prilagođene ili u skladu sa potrebama vaše organizacije. Ovo je jedan od glavnih ciljeva ove uzorak master stranica za pružanje primer lokacija i nivou dizajn i funkcionalnost kontrole koje imate kad Primena master stranica na SharePoint lokacijama.

Više informacija o prilagođavanju master stranice:

Vrh stranice

Kompatibilnost i podrška

Kompatibilnost sa predlošci aplikacije    Uzorak master stranica dizajnirani su kompatibilni sa u aplikaciji predložaka za Windows SharePoint Services 3.0. Ako se koristi se za, uzorak master stranica će raditi sa SharePoint lokacijama kreirane pomoću aplikacije predložaka.

Saznajte više o aplikaciji predložaka za Windows SharePoint Services 3.0

Kompatibilnost sa druge SharePoint lokacije    Dok neke dizajn i funkcionalnost funkcije uzorak master stranica može da se prikazuje kada se primenjuje na bilo koje SharePoint lokacije, kao što je podrazumevanu lokaciju tima ili radni prostor, ne u svim funkcijama lokacije mogu raditi ispravno. Prilagođavanje master stranica uzorak je pozvane da ih koristite sa druge SharePoint lokacije.

Kompatibilnost sa SharePoint lokacije teme    Uzorak master stranice su u potpunosti kompatibilne sa "Podrazumevano" SharePoint lokacije teme; su možda ne prikazuju ispravno kada se primenjuju druge teme.

Podrška    Microsoft ne podržava četiri primer master stranice. Namenjeni su za pružanje primer šta se može uraditi sa podrškom master stranice u Office SharePoint Designer 2007 i u aplikaciji predložaka za Windows SharePoint Services 3.0.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×