Uvoz stavki u alatku za liste

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Stavke koje su izvezene iz druge alatke za liste možete uvesti kao datoteku arhive podataka lista (.gax).

Napomena: Spoljne liste ne podržavaju izvoz ili uvoz podataka liste.

Uvezene stavke možete prikazati samo ako alatka za liste sadrži odgovarajuća polja i kolone prikaza. Na primer, ako uvozite datoteku izvezenu iz aplikacije alatke za liste koja sadrži polja „Ime“ i „Adresa“, uvezene stavke ćete videti u prikazu liste samo ako ciljna alatka za liste takođe sadrži ova polja.

Ako je tip sortiranja u izabranom prikazu liste „Ravan“, uvezene stavke se pojavljuju kao nove stavke na vrhu ili dnu prikaza liste (u zavisnosti od trenutnog redosleda sortiranja).

Ukoliko je tip sortiranja u izabranom prikazu liste „Grupisano“, uvezene stavke se postavljaju u okviru kategorizovanih grupa, a sortiranje u svakoj grupi zavisi od redosleda sortiranja koji je definisan za taj prikaz.

  1. Na kartici Radni prostor kliknite na dugme Uvezi.

  2. U dijalogu Uvoz podataka stavki lista potražite izvezenu datoteku arhive podataka lista i kliknite na dugme Otvori.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×