Uvoz poruka sačuvanih u Outlook datoteci sa podacima (.ost) van mreže

Vanmrežne Outlook datoteke sa podacima (.ost) koriste se sa nalozima e-pošte kada se pošta čuva na serveru, ali se lokalna kopija poruka čuva i sinhronizuje na računaru. Microsoft Exchange, Outlook.com i IMAP nalozi su primeri naloga koji koriste vanmrežnu Outlook datoteku sa podacima(.ost).

Ove datoteke poboljšavaju performanse i omogućavaju vam da nastavite da koristite e-poštu čak i ako računar ne može da se poveže sa serverom pošte.

Pošto je sadržaj Outlook datoteke sa podacima (.ost) van mreže kopija, ne morate da pravite rezervnu kopiju. Ako zamenite računar ili počnete da koristite drugi računar, dodajte svoj nalog e-pošte u program Outlook. Kreira se nova Outlook datoteka sa podacima (.ost) van mreže i preuzimaju se nove kopije poruka.

Outlook ne podržava uvoz poruka iz Outlook datoteke sa podacima (.ost) van mreže. Ne preporučujemo da ručno premeštate postojeću datoteku sa podacima na drugi računar. Na drugom računaru, dodajte nalog e-pošte u program Outlook. Kreira se nova Outlook datoteka sa podacima (.ost) van mreže i preuzimaju se nove kopije poruka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×