Uvoz podataka u Outlook menadžer klijenata

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da uvezete kontakte, preduzeća i dogovore iz Excel unakrsne tabele. To može da bude korisno ako iz kog migrirate postojeće rešenje za upravljanje kontaktima u Menadžer za Outlook klijenta.

Uvoz podataka iz .CSV datoteke

.CSV datoteka je datoteka razgraničena zarezima koju može da pročita Excel. Ako imate podatke uskladištene u Excel unakrsnoj tabeli, možete da odaberete stavke Datoteka > Sačuvaj kao i sačuvate datoteku kao .CSV datoteku.

 1. Izaberite dugme još u oknu za navigaciju programa Outlook, a zatim izaberite stavku programski dodaci za pokretanje detaljan prikaz Menadžera za Outlook klijenta.
  OLKNavPane

 2. Izaberite karticu Kontakti ako želite da uvezete kontakte, kartica " kompanija " Ako želite da uvezete kompanije ili karticu bavi ako želite da uvezete deli.

 3. Jednom ako na kartici relevantne iznad koordinatne mreže izaberite stavku Uvezi .
  Imp

 4. Odaberite stavku Potraži... da biste izabrali .CSV datoteku.

 5. Odaberite stavku Dalje da biste dozvolili programa Outlook Customer Manager da analizira datoteku. To programu Outlook Customer Manager omogućava da potvrdi da datoteka može da se uveze.

 6. Mapirajte kolone u poljima .CSV datoteke u Outlook Customer Manager. Na primer, polje „Grad“ iz .CSV datoteke možete da mapirate u polje „Grad poslovne adrese“ u programu Outlook Customer Manager.

 7. Kliknite na dugme sledeće i izaberite kako želite da rukujete dupliranim stavkama.

  Identifikujemo unos kao da su duplikati na osnovu sledećeg:

  • Poslovni kontakti su identifikovane kao duplikat ako sadrže isti e-pošte.

  • Preduzeća koja su identifikovane kao duplikat ako sadrže isto ime.

  • Poslove su identifikovane kao duplikat ako sadrže isto ime.

 8. Ponovo odaberite stavku Dalje da biste dozvolili programu Outlook Customer Manager da proveri valjanost datoteke, a zatim odaberite stavku Započni uvoz.

 9. Proces uvoza se izvršava u pozadini i možete videti napredak na dnu ekrana.

 10. Kada se proces uvoza dovrši, obaveštenje na dnu ekrana obezbeđuje rezime zapisi uvezeni.

Saznajte više o programu Outlook Customer Manager

Ako imate pitanja o programu Outlook Customer Manager ili želite da pregledate svu dokumentaciju o proizvodu, pročitajte članak Najčešća pitanja o programu Outlook Customer Manager.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×