Uvoz podataka iz obrazaca u InfoPath obrazac

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Konvertore za uvoz podataka obrasca omogućavaju vam da popunjavaju obrasce Microsoft Office InfoPath 2007 pomoću podataka iz datoteke u drugim formatima. Office InfoPath 2007 ne uključuje sve konvertore za uvoz podataka. Međutim, nezavisnog dobavljača ili neko iz vaše organizacije može da kreira konvertore za uvoz podataka koje možete da instalirate i koristite. Možete da pregledate konvertore za uvoz razvila pojedinci nezavisnog proizvođača. Ako za uvoz podataka je razvijen u okviru vaše kompanije, zatim nekoga u IT sektoru može vam zatražiti da ga instalirate pomoću instalacionog programa, ili su možda je za vas se automatski instalirati.

Pretpostavimo da vaša organizacija planira da uveze podatke iz odštetnih zahteva na papiru u InfoPath obrasce za odštetne zahteve. Da bi automatizovali proces, projektanti u vašem IT odseku mogu da dizajniraju uvoznika podataka koji najpre skenira papirne obrasce, a potom ih optičkim prepoznavanjem znakova (OCR) prevodi zapravo u tekstualne znakove. Tada možete da koristite uvoznik podataka da biste efikasno prenosili podatke iz postojećih obrazaca u odgovarajuća polja InfoPath obrasca.

Napomena : Za uvoz podataka u InfoPath obrazac sa ograničenom dozvolom morate da imate nivo pristupa obrascu „Puna kontrola“ ili „Menjanje“. Ukoliko za obrazac imate samo pristup „Čitanje“, komanda Uvoz podataka u obrazac u meniju Datoteka nije dostupna.

Upotreba već instaliranog uvoznika za uvoz podataka iz obrazaca u program InfoPath

Ako ste već instalirali uvoznika, možete da pratite sledeće korake da biste uvezli podatke iz obrasca u otvoreni InfoPath obrazac.

  1. U meniju Datoteka izaberite stavku Uvoz podataka u obrazac.

  2. Na prvoj strani dijaloga Uvoz podataka u obrazac, iz liste Izaberite uvoznike koje ćete koristiti izaberite već instaliranog uvoznika, a zatim kliknite na dugme U redu.

  3. Pratite uputstva iz dijaloga Uvoz podataka u obrazac da biste završili uvoz datoteke.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×