Uvoz e-poruke iz programa Windows Live pošta

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Možete da izvezete e-poruke iz programa Windows Live pošta, i zatim da ih uvezete u Microsoft Outlook 2010. Windows Live pošta, deo Windows Live Essentials je izabrana za Outlook Express i Windows Live računare.

Napomena : Ovi koraci uvezete samo poruke koje ste sačuvali u Windows Live Mail. Postavke naloga ne prenose. Više informacija o tome kako da dodate naloge e-pošte u programu Outlook, pogledajte članak Podešavanje e-pošte u programu Outlook.

  1. Pokrenite Outlook.

  2. Pokrenite Windows Live pošta.

  3. U operativnom sistemu Windows Live pošta, izaberite datoteku ili pritisnite tastere ALT + M da biste prikazali traku sa menijima datoteke .

  4. U meniju datoteka postavite da izvezete, a zatim izaberite stavku poruke.

  5. U Operativnom sistemu Windows Live pošta čarobnjaka za izvozizaberite stavku Microsoft Exchange, a zatim kliknite na dugme dalje.

  6. Kliknite na dugme u redu kada ćete videti sledeću poruku:

    Ovo će izvesti poruke iz programa Windows Live pošta u programu Microsoft Outlook ili Microsoft Exchange.

  7. Da biste naveli datoteke koje želite da izvezete, izaberite stavku sve, a zatim kliknite na dugme u redu. Ili, kliknite na dugme Izabrane fascikle, izaberite fascikle koje želite da izvezete i zatim kliknite na dugme u redu.

  8. U prozoru za Izvoz dovršena , kliknite na dugme Završi.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinsko prevođenje: ovaj članak ima prevedene sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×