Uvod u upravljanje Veb sadržajem

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Mogućnosti za upravljanje sadržajem Web u Microsoft Office SharePoint Server 2007 može pomoći da efikasnije komunicirate zaposlenih, partnerima i klijentima. Obezbeđivanjem jednostavne za korišćenje funkcije za kreiranje, odobravaju i objavljivanje veb sadržaja Office SharePoint Server 2007 omogućava vam da sklonim informacije na intranet, ekstranet, i na Internet lokacijama, sa dosledan izgled.

Šta je upravljanje Veb sadržajem?

Možete da koristite Veb upravljanje sadržajem mogućnosti za kreiranje, objavljivanje, upravljanje i kontrolisali velike, dinamičke kolekcija sadržaja. Web za upravljanje sadržajem, kao deo sistema za upravljanje Enterprise sadržaja (ECM) u Office SharePoint Server 2007, može pomoći da se pojednostavi proces davanja za kreiranje i objavljivanje Veb lokacije.

Napomena: Ovaj članak se odnosi na primer SharePoint lokaciju kreirao Adventure Works izmišljeni preduzeće koje proizvodi bicikli bicikl komponente i bicikl pribor.

Adventure Works marketinških daje prednost lokacije varijanti funkciju, što im omogućava da kreirate i održavate Veb lokacije na različitim jezicima za svoje globalna klijentima. Office SharePoint Server 2007 održava paralelnih struktura preko ove različite lokacije u odnosu na stranice i podređenim lokacijama. Kada Olivier Renoa, vlasnik lokacije Marketing u Adventure Works doda nove stranice na master varijanti lokaciju održavaju na jednom jeziku, na istoj stranici automatski se dodaju u strukturu međunarodne lokacije.

Možete da koristite funkcije za upravljanje sadržajem Web u Office SharePoint Server 2007 da:

  • Upravljanje varijante sadržaja za različite uređaje.

  • Objavljivanje sadržaja na intranet, ekstranet, i na Internet lokacijama.

  • Autor Veb sadržaj u – u WYSIWYG (Šta vidite dobijate) okruženju.

  • Upravljanje sadržaja lokacije, strukture i primenu.

  • Korišćenje konvertora dokumenata da biste konvertovali Microsoft Office InfoPath 2007Word 2007i XML datoteka.

  • Uspostavite procesu odobravanja da biste se uverili da taj sadržaj se pregleda pre nego što se objavi.

Saznajte više o ovim funkcijama za upravljanje sadržajem Web u drugi članci.

Zašto koristiti sistema za upravljanje sadržajem za Web?

Veb funkcije za upravljanje sadržajem u Office SharePoint Server 2007 pomoći organizaciji da uradite sledeće:

  • Autor i objavljivanje sadržaja brzo i lako    Poslovne grupe mogu kreiranje i objavljivanje veb sadržaja u pravovremene obimu i uz jednostavna za korišćenje alatke za kreiranje i integrisane tokovi posla sa minimalnim IT učešće. Možete da koristite za tok posla za odobravanje, na primer, za odobravanje i objavljivanje sadržaja. Office SharePoint Server 2007 postavlja upravljanje Veb sadržajem u ruke korisnika lokacije, čuvanja vreme i resurse dok daje lokacije vlasnici i korisnici više kontrole. Alatke slične onima u word obrade aplikacije pomoći korisnicima da kreiraju sadržaj lakše za uređivanje.

  • Održi dosledne navigacije stil svim lokacijama    Održavanje doslednost obezbeđivanjem odobrene master stranice i rasporeda na stranici koji omogućavaju brendiranje i navigacija na lokaciji odrede jednom, a da ih posle ponovo koriste autori sadržaja. Ovo oslobađa autoru da se fokusirate na sadržaj umesto stil i oblikovanje. Ako objavljujete na različitim lokacijama, kao što su na intranet, ekstranet, i na Internet lokacijama, možete da prilagodite ili kreiranje master stranice i rasporede na stranici koji prikazuje sadržaj prema stil i oblikovanje dizajnirate za svaku od njih.

  • Lower primene i upravljanja troškovi za lokacije    Primenite i upravljate sa više nivoa infrastrukture za kreiranje i objavljivanje sadržaja. Na primer, možete da objavite istu veb sadržaja intranet, ekstranet, i Internet lokacija. Upravljanje Veb sadržajem daje projektantima lokacija i dizajnerima mogućnost da definišete brendiranje, navigacija i organizacije predlošci, kao i mogućnost da uspostavite objavljivanje pravila u okviru lokacije. Kontrolisanje primene i upravljanja za Veb lokacijama bez koje uključuju osobe u vašoj organizaciji ga osoblju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×