Uvod u skupove dokumenata

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da kreirate i otkucajte upravljanja sa više radnih proizvoda dokumenata sa sadržajem za novi skup dokumenata. Skup dokumenata je grupa srodnih dokumenata koje su kreirane u jednom koraku i zatim upravljati kao jedan entitet.

Ovaj članak sadrži:

Šta je to skup dokumenata?

Postavljanje mogućnosti dokumenta

Srodni zadaci

Šta je to skup dokumenata?

Prilikom rada na projektu, ljudi retko kreirajte pojedinačne dokumente. Za mnoge vrste projekata, možda je najčešći da biste dobili skup više srodnih dokumenata. U nekim slučajevima, ovaj skup dokumenata može biti krajnji rezultat projekta, ili na "ishoda". Na primer, profesionalne usluge preduzeća može da izradi nivo knjige kao odgovor na svaki zahtev za predlog koji se dobija od mogućih klijenta. U suprotnom, ovaj skup dokumenata jednostavno može da predstavlja različite vrste informacija koje podržavaju većeg projekta i dovesti do kreiranja ili isporuke nešto drugo. Na primer, proizvodnih preduzeća može da izradi standardnog skupa dokumenata vezanih za dizajniranje, testiranje i izradu za svaki proizvod proizvodi.

Ove dokumente može biti proizvela istovremeno ili u fazama osobu ili više njih, a oni uključuju dokumente u različitim formatima datoteka (na primer, Word dokumenti, PowerPoint prezentacije, Visio dijagrami, Excel datoteka, itd.).

Organizacijama koje želite da kreirate i dosledno upravljanje radnih proizvoda sa više dokumenata možete da konfigurišete novog skupa dokumenata tipa sadržaja za svaki proizvod više dokumenata posla obično kreiraju. Tip sadržaja skupa dokumenata je zasnovan na fasciklu tip sadržaja koji organizuje više Srodne dokumente u jedan prikaz gde može da bude radili i upravljati kao jedan entitet.

Kada tip sadržaja skupa dokumenata se dodaje u biblioteku, korisnici mogu da kreiraju nove instance skupa dokumenata tako što ćete kliknuti na dugme Novi dokument na traci unutar biblioteke.

Komanda „Skup dokumenata“ u meniju „Novi dokument“

Vrh stranice

Postavljanje mogućnosti dokumenta

Tip sadržaja skupa dokumenata uključuje nekoliko mogućnosti koje vam olakšavaju za kreiranje i upravljanje uspešno radnih proizvoda sa više dokumenata. Kada konfigurišete tip sadržaja skupa dokumenata, možete da uradite sledeće:

 • Navedite tipove sadržaja koji su dozvoljenu u skupu dokumenata (na primer, datoteke dokumenata, slika, podatke o zvuka ili video zapis).

 • Navedite sve podrazumevane dokumente koje želite da se automatski kreirati svaki put kada se kreira novu instancu skupa dokumenata. Možete da mapirate podrazumevanih dokumenata na dozvoljene tipove sadržaja. Na primer, ako vaša organizacija ima standardni predlošci koji koristite za stvari kao što su ugovori ili ako ste brendirali predloške koje možete koristiti za određene tipove komunikacije, možete da otpremite ih kada konfigurišete tip sadržaja skupa dokumenata.

 • Navedite sve deljene metapodatke sinhronizovani za sve dokumente u skupu.

 • Prilagodite stranicu dobrodošlice za to skup dokumenata koji se prikazuje u svaku instancu toka posla proizvoda kreirani iz tipa sadržaja skupa dokumenata. Ova stranica dobrodošlice je stranice sa Web segmentima koje možete podesiti da biste prikazali informacije o projektu ili resurse koji će vam članovima tima koji rade na (npr vremenska osa projekta, veze ka resursima, itd.) za skup dokumenata.

 • Konfigurisanje tokova posla koji želite da učinite dostupnim za skup dokumenata. Možete da koristite standardnu redigovanje ili odobrenje tokova posla sa skupove dokumenata. Pored toga, vaše organizacije možete razviti prilagođene tokove posla za skupove dokumenata pomoću sa 4 skupa dokumenata radnje toka posla dostupne u programu Microsoft SharePoint Designer 2010.

Nakon što je to skup dokumenata sadržaja tip konfigurisan i dodali u biblioteku, korisnici lokacije koji kreirate ili upravljanje dokumentima u skupu dokumenata možete da koristite poznate oba dokumenta za upravljanje funkcijama kao što su specijalne funkcije kao što su karticu Upravljanje na traci za Skup dokumenata prilikom rada na dokumentima u skupu dokumenata.

Postavljanje autora dokumenta možete da izvršite sledeće zadatke:

 • Brzo i jednostavno kreiranje radnih proizvoda za više dokumenata pomoću komande Novi dokument u biblioteci dokumenata.

 • Hvatanje snimka istorije verzija trenutnih svojstava i dokumenata u okviru skupa dokumenata.

 • Pokretanje tokova posla na celom skupu dokumenata ili u pojedinačnim stavkama u okviru skupa dokumenata radi upravljanja uobičajenim zadacima kao što je redigovanje i odobravanje.

 • Slanje e-poruke sa vezom ka skupu dokumenata.

 • Korišćenje komande Pošalji radi premeštanja ili kopiranja skupa dokumenata na drugu lokaciju (odredište mora biti konfigurisano u okviru centralne administracije).

 • Upravljanje dozvolama za skup dokumenata.

Vrh stranice

Srodni zadaci

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×