Uvod u radne prostore za sastanke

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

„Radni prostor za sastanke“ je Web lokacija za objedinjavanje svih informacija i materijala sa sastanaka.

Radni prostor za sastanak

Delovi lokacije radnog prostora za sastanke

Učesnici, korisnici i grupe lokacija na lokaciji radnog prostora za sastanke

Osnovni podaci o radnim prostorima za sastanke

„Radni prostor za sastanke“ je Web lokacija za skladištenje svih informacija i materijala potrebnih za sastanke. Lokaciju „Radni prostor za sastanke“ možete da postavite prilikom kreiranja poziva za sastanak u programu Microsoft Office Outlook. Outlook automatski dodaje temu, imena učesnika, datum, vreme i lokaciju zahteva za sastanak lokaciji „Radni prostor za sastanke“. Ako ove informacije kasnije promenite, Outlook će automatski ažurirati lokaciju „Radni prostor za sastanke“ novim informacijama.

Napomena : Ako umesto toga ažurirate informacije na lokaciji „Radni prostor za sastanke“, potrebno je da te informacije ručno ažurirate u pozivu za sastanak u programu Outlook.

Ako lokaciju „Radni prostor za sastanke“ postavite pomoću programa Outlook sa Microsoft Exchange nalogom pošte, veza ka toj lokaciji automatski se dodaje telu poziva za sastanak. Pozvani učesnici mogu da kliknu na tu vezu i da na taj način prikažu stavke dnevnog reda, dokumente i ostale informacije u vezi sa sastankom na lokaciji „Radni prostor za sastanke“, kao i da rade sa njima. Tokom sastanka možete da prikažete lokaciju „Radni prostor za sastanke“ i ažurirate je informacijama kao što su imena učesnika, donete odluke, radne stavke ili zadaci koji su dodeljeni učesnicima, kao i da objavite zapisnik sa sastanka. Ove funkcija vam omogućavaju da kreirate kompletan zapis sa sastanka na koji se kasnije možete pozivati.

Možete da kreirate na lokaciji radnog prostora za sastanke iz različitih lokacija ako Microsoft SharePoint usluga i matična SharePoint lokacija nije dostupna. Nova lokacija radnog prostora za sastanke se kreira kao podlokacija nadređene SharePoint lokacije. Primeri lokacija za kreiranje lokacije radnog prostora za sastanke sa su kompatibilna sa usluge SharePoint kalendar i program za planiranje, kao što su Outlook, i usluge SharePoint lokacije na intranetu. Na lokaciji radnog prostora za sastanke možete da kreirate i pomoću postojeće lokacije radnog prostora za sastanke, ali u ovom slučaju, nova lokacija ne može biti podlokacija postojeće lokacije radnog prostora za sastanke.

Outlook i SharePoint Services mogu vam pomoći da podesite radni prostor za sastanke lokacija za više sastanaka, kao što su za periodični sastanak ili više povezanih sastanaka koji su povezani sa na istoj lokaciji za radni prostor za sastanke. Takođe možete da dodelite delegat da biste podesili lokaciju radnog prostora za sastanke.

Napomena : Ako ne koristite Outlook, već neki drugi program za e-poštu, više informacija potražite u dokumentaciji za taj program ili se obratite administratoru sistema.

Na lokacije „Radni prostor za sastanke“ kreirane na pouzdanom domenu možete da pozovete bilo koju osobu sa važećom e-adresom. Lokacijama „Radni prostor za sastanke“ koje su kreirane na spoljnim lokacijama može da pristupi bilo koja osoba sa važećom e-adresom.

Ako koristite program za razmenu trenutnih poruka koji je kompatibilan sa sistemom SharePoint, kao što je Microsoft Skype ili Microsoft Lync, možete da koristite taj program sa liste učesnika na lokaciji radnog prostora sastanka da biste komunicirali sa ostalim učesnicima. Pitajte učesnik koji je na mreži da biste posetili lokaciju radnog prostora za sastanke, tako da možete da radite zajedno.

Vrh stranice

Delovi lokacije „Radni prostor za sastanke“

Lokacija „Radni prostor za sastanke“ sastoji se od jedne ili više stranica sa informacijama koje se nazivaju Web segmenti. Primeri Web segmenata su detalji o sastanku i liste sa informacijama koje se često koriste pri planiranju, vođenju i praćenju sastanka. Uobičajeni naslovi lista su „Ciljevi“, „Dnevni red“, „Učesnici“, „Odluke“ i „Zadaci“. Pored lista, možete da dodate biblioteku dokumenata i biblioteku slika u kojima učesnici mogu da skladište materijale vezane za sastanak. Liste i biblioteke koje su po podrazumevanoj vrednosti prikazane na matičnoj stranici zavise od predloška koji ste odabrali prilikom kreiranja lokacije „Radni prostor za sastanke“.

Ako na lokaciju radnog prostora za sastanke ne sadrži sve informacije koje su vam potrebne, možete da prilagodite da odgovaraju vašim potrebama. Pomoć za radni prostor za sastanke lokacije je dostupan na lokaciji i u pomoći za SharePoint.

Vrh stranice

Učesnici, korisnici i grupe lokacija na lokaciji „Radni prostor za sastanke“

Iako Outlook ažurira listu učesnika na lokaciji „Radni prostor za sastanke“, on učesnicima ne dodeljuje automatski dozvole za pristup toj lokaciji. Automatska dodela prava zavisi od tipa lokacije „Radni prostor za sastanke“.

Ako kreirate novu lokaciju „Radni prostor za sastanke“ i pošaljete poziv za sastanak zajedno sa vezom ka toj lokaciji, učesnici se automatski dodeljuju grupi „Saradnik“ na lokaciji i dodaju se lokaciji kao korisnici koji imaju prava da čitaju i unose podatke na lokaciji „Radni prostor za sastanke“. Pošto ste organizator sastanka, na lokaciji se nalazite u grupi „Administrator“. Ukoliko postoji neki problem sa automatskom dodelom prava nekom učesniku, dobićete poruku sa uputstvima o tome gde na lokaciji „Radni prostor za sastanke“ možete da ga dodate u grupu korisnika.

Ako se nakon slanja poziva za sastanak povežete sa lokacijom „Radni prostor za sastanke“, svim korisnicima biće automatski dodeljena prava za pristup toj lokaciji ukoliko je ispunjen neki od sledećih uslova:

  • Lokacija „Radni prostor za sastanke“ je izvorno kreirana sa jedinstvenim dozvolama koje se razlikuju od onih na matičnoj Web lokaciji.

  • Lokacija „Radni prostor za sastanke“ je nasledila postavke dozvola od matične SharePoint lokacije, a učesnici imaju prava za pristup matičnoj lokaciji.

Više informacija potražite u pomoći na lokaciji „Radni prostor za sastanke“.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×