Uvod u programski dodatak Outlook Social Connector

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Nekoliko društvenih aplikacija, uključujući Facebook i LinkedIn su uklonjeni iz Outlook Social Connector. Više informacija potražite u članku može da se povežete sa društvene mreže u programu Outlook?

Outlook Social Connector povezuje Microsoft Outlook 2010 business i ličnih društvenim mrežama. U programu Outlook, možete ostati u toku na status i aktivnosti kontakata, da li su na mreži vaše organizacije ili iz lokacije društvenog umrežavanja na internetu.

Na primer, vaš kolega Luis Alverca pripada dva društvene mreže lokacija koje možete da koristite. Koristite Outlook Social Connector, možete da vidite njegovo ažuriranja statusa, komentare, poruka i upozorenja sa društvene mreže lokacija, sve na jednom mestu u programu Outlook. Takođe možete da vidite listu svih Outlook stavki da delite sa Luisom, kao što su e-poruke koje su razmenjivati, priloge i sastanaka. Outlook Social Connector takođe ažurira Luisovih informacije u Outlook fasciklama za kontakte sa promene je da unesete svoje profile na društvenim mrežama. Ovo će vam pomoći da bude ažuriran i informisani kada sledeći put se obratite Luis, profesionalno ili privatno.

U ovom članku

Početak korišćenja programa Outlook Social Connector

Podrazumevano, Outlook Social Connector umanjen i pojavljuje se u programu Outlook 2010 kao jedan red, na dnu Okno za čitanje. Da biste koristili Outlook Social Connector, kliknite na strelicu za Razvijanje ili prevucite na vrh u umanjenom oknu sve dok ne bude željene veličine. Otvoriće se okno sa osobama, novu oblast u Outlook kojem možete prikazati i informacije o access koji Outlook Social Connector prikazuje sa društvenih mreža.

Okno sa osobama u oknu za čitanje

Ako ste u organizaciji koja koristi Outlook 2010 i Microsoft Office SharePoint Server 2010, Outlook Social Connector možete automatski povezati sa SharePoint lokacija vaše organizacije, da biste prikazali stavke dostupne aktivnosti sa kolegama.

Outlook Social Connector automatski ažurira informacije o kontaktima profesionalan i društvene mreže dok je Outlook pokrenut.

Za povezivanje Outlook Social Connector dodatnih društvenih mreža, na kartici Prikaz , u grupi Okno sa osobama , kliknite na Okno sa osobama, a zatim izaberite stavku Postavke naloga.

Više informacija o dodavanju vaše društvenih mreža u programu Outlook, potražite u članku vidim ispravki na društvenoj mreži kolega u programu Outlook.

Budite u toku u oknu za osobe

Kada izaberete stavke programa Outlook, okno sa osobama prikazuje kontakt informacije o osobi povezane sa te stavke i najnovije aktivnosti tako što ćete toj osobi. Ovo uključuje najnovije ispravke statusa, objave komentar ili poruke od društvenim mrežama, pored stavke programa Outlook kao što su e-poruke, stavke kalendara i prilozi.

Ne vidim okno sa osobama

Postoji nekoliko razloga zašto okno sa osobama programa Outlook Social Connector možda se neće pojaviti.

  • U oknu za čitanje je isključen     Na kartici Prikaz , u grupi raspored izaberite stavku Okno za čitanje, a zatim izaberite stavku desno ili dno.

  • U okno sa osobama je isključen     Na kartici Prikaz , u grupi Okno sa osobama , izaberite stavku Okno sa osobama, a zatim kliknite na dno.

  • Vaša organizacija možda ne podržava povezivanje sa spoljnim Web lokacijama     Neke organizacije ne podržavaju pristup lokacije za društveno umrežavanje koje su izvan svoje mreže. Za više informacija obratite se administratoru mreže.

Zajedno sa Okno za čitanje, okno sa osobama takođe se pojavljuje na dnu otvorenim Outlook stavkama, kao što su e-poruke, zakazane obaveze ili sastanke i kontakte.

Kada izaberete stavke programa Outlook, informacije o pošiljaocu stavke se pojavljuje u oknu za osobe. Kada izaberete stavke programa Outlook koja uključuje više osoba, mala sliku svake osobe će se pojaviti na naslovnoj traci na vrhu okna za osobe. Kliknite na sliku da biste prikazali informacije o toj osobi u oknu za osobe.

Da biste videli veće slike svih osoba uključenih u stavku, izaberite stavku Sve osobe na naslovnoj traci. Kliknite na bilo koju od slika da biste prikazali informacije o toj osobi u oknu za osobe.

Da biste videli različite informacije o određenoj osobi u oknu za osobe, kliknite na bilo koju od kartica sa leve strane prozora liste. Postoji šest Podrazumevani tabulatori:

  • Sve stavke     Ovo obuhvata sve aktivnosti i poruka za izabranu osobu.

  • Aktivnosti     Ovo prikazuje aktivnosti objavljene na izabranu osobu društvene mreže lokacijama, kao što su obaveštenja, komentare ili poruke.

  • Pošta     Pojavljuje se lista nedavne e-poruka koje imaju razmenjenih sa izabranu osobu.

  • Prilozi     Prilozi koji ste poslali da ili primljene od izabrane osobe se pojavljuju.

  • Kalendar     Prošle i buduće sastanke ili zakazane obaveze, uključujući i vama i izabrane osobe pojavljuje.

  • Ažuriranje statusa Ovo prikazuje najnovijih ispravki statusa koja je objavila izabranu osobu.

Da biste otvorili bilo koju stavku na listi karticu, kliknite na stavku.

Skrivanje programskog dodatka Outlook Social Connector

Da biste sakrili Outlook Social Connector iz svih prikaza programa Outlook, uradite sledeće:

  • Na kartici Prikaz , u grupi Okno sa osobama , izaberite stavku Okno sa osobama, a zatim izaberite stavku Isključeno.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×