Uvod u prikaz „Razgovori“

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

E-poruka u prijemnom Microsoft Outlook 2010 Prijemno poštansko sanduče i ostale fascikle pošte možete organizovane po datumu i raspoređene po razgovorima. Kada razgovori uključena, poruke koje dele istu temu se pojavljuju kao razgovore koji se može prikazati razvijena ili skupiti. Brzo možete da pregledate i deluju na poruke ili završi razgovore.

Ovaj članak sadrži:

Osnovni podaci o razgovorima

Uključivanje ili isključivanje razgovora

Prikaz poruka unutar razgovora

Izvršavanje radnje u razgovoru

Osnovni podaci o razgovorima

Razgovori su u lista poruka identifikovao ikona koji prikazuje više stavki. Poruke u okviru svakog razgovora sortirane su tako da je najnovija poruka na vrhu. Kada primite novu poruku, ceo razgovor premešta na vrhu liste poruka. Kada kliknete na zaglavlje razgovora na listi poruka, razgovora se prikazuje u polju Okno za čitanje, sa najnovija poruka na vrhu.

Razgovori na listi poruka prijemnog poštanskog sandučeta

Svaki razgovor koji uključuje nepročitanih poruka ima podebljano temu i broj nepročitanih poruka se pojavljuje pored temu. Kada izaberete stavku Ikona „Skupljeno“ da biste razvili razgovor, sve nepročitane poruke imaju podebljano naslov. Proširene razgovore pružaju vizuelne relaciju između poruke, kao što su sve odgovore i srodne poruke iz drugih fascikli.

Kada poruka proizvodi dve ili više odgovora, razgovor možete da razdelite na više povezanih, ali odvojene razgovora. Poslednju poruku u svakom podela se pojavljuje kada kliknete na razgovor. Kliknite na jednu od Razdeljivanje razgovori da biste prikazali poruke od tog razdeljeni u oknu za čitanje sa najnovija poruka na vrhu.

Vrh stranice

Uključivanje ili isključivanje razgovora

 1. Na kartici Prikaz , u grupi razgovore , potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži kao razgovore .

  Polje za potvrdu „Prikaži kao razgovore“ na traci

 2. Kliknite na dugme Sve fascikle ili Ova fascikla.

Vrh stranice

Prikaz poruka unutar razgovora

U ovom primeru, u gornjem zaglavlju ukazuje na jednu poruku. U donjem zaglavlju ukazuje razgovora sa dva razdeljivanjima.

Lista sa porukama prikazuje jednu poruku i razgovor.

 • Da biste razvili ili otvorite u razgovoru, kliknite na dugme Ikona „Skupljeno“ u zaglavlju poruke. Kada kliknete na poruku u proširenom razgovora, on postaje prvih poruku u oknu za čitanje.

  Napomena : Razgovora uključuje poruke iz više fascikli. Na primer, podrazumevano poruke koje šaljete se čuvaju u fascikli " Poslate stavke ", ali se pojavljuju u okviru razgovora sa poruke koju ste dobili kada proširite razgovor.

Proširene razgovora uključuje vizuelne niti razgovora koji se povezuju svaku poruku zajedno sa onima koje su prethodili ga u razgovoru. Ovo vam omogućava da pratite razgovore koje ste podelili.

Vrh stranice

Izvršavanje radnje u razgovoru

Moći da preduzmete radnju na razgovore ili poruke u razgovoru, na isti način kao sa jednom poruka. Kliknite na zaglavlje razgovora ili kliknite na poruku iz razgovora, a zatim uradite nešto od sledećeg:

 • Odgovori ili Odgovori svima      Odgovaranje na poruku iz razgovora šalje za odgovor na poruku, što je vrh poruka prikazane u oknu za čitanje. Ako ima razdelite u razgovoru, kliknite na deo razgovora koji želite da odgovorite, i odgovor bude poslat na poslednju poruku u tu podela. Možete da odgovorite na poruke u razgovoru.

 • Prosledi      Kliknuti na dugme Prosledi kreira poruku koja koristi razgovor kao telo poruke kao što se pojavljuje u oknu za čitanje.

 • Kategorizovanje      Možete da kategorizujete razgovor ili pojedinačne poruke u razgovoru. Ako kategorizujete jednu ili više pojedinačnih poruka, kategorije boja Prikaži u zaglavlju kada je razgovor komprimovan ili zatvoreno.

  Označavanje na zaglavlje razgovora sa kategorijom postavlja tekuće radnje koje će kategorizujete sve nove poruke od tog razgovora.

 • Zanemari      Možete zadržati razgovore koji nisu važni vam iz prijemnog poštanskog sandučeta. Na kartici Početak , u grupi Brisanje kliknite na dugme Zanemari. Sve prethodne i buduće e-poruke od izabranog razgovora se premeštaju direktno u fasciklu " Izbrisane stavke ".

 • Čišćenje      Možete smanjiti veličinu razgovora sa Čišćenja. Na kartici Početak , u grupi Brisanje kliknite na dugme Očisti, a zatim izaberite stavku Čišćenje razgovora. Sve suvišne poruke, što znači da poruke koje nisu nepročitane zastavicom, kategorizovani ili najnovija poruka u grana razgovor, premeštaju u fasciklu " Izbrisane stavke ".

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog preveli, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×