Uvod u prikaz „Razgovori“

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada se prebacite na prikaz rasporeda „Razgovori“, poruke koje dele istu temu prikazuju se kao grupa ili kolekcije poruka.

 1. Izaberite stavku Prikaz > Prikaži kao razgovore.

  Komanda „Prikaži kao razgovore“ na traci

 2. Izaberite stavku Sve fascikle ili Ova fascikla.

  Dijalog za menjanje fascikla koje koriste razgovore

Razgovori se identifikuju na lista poruka pomoću ikone Ikona „Skupljeni razgovori“ . Kliknite na ikonu Ikona „Skupljeni razgovori“ da biste razvili razgovor.

Primer razdeljenih razgovora u prikazu rasporeda „Razgovori“

Poruke u okviru svakog razgovora sortirane su tako da se najnovija poruka nalazi na vrhu.

Primer razgovora sa potpuno razvijenim razdeljivanjima na listi poruka

Kada primite novu poruku koja je deo razgovora, čitav razgovor premešta se na vrh liste poruka. Kada kliknete na zaglavlje razgovora na listi poruka, razgovor se prikazuje u Okno za čitanje, sa najnovijom porukom na vrhu.

Svi razgovori koji sadrže nepročitane poruke imaju podebljanu temu, a broj nepročitanih poruka pojavljuje se pored teme. Kada kliknete da biste razvili razgovor, sve nepročitane poruke će imati podebljan naslov.

Kada postoje dva ili više odgovora, razgovor može da se razdeli na više srodnih, ali zasebnih razgovora. Kada kliknete na razgovor, prikazuje se poslednja poruka u svakom razdeljenom razgovoru. Kliknite na neki od razdeljenih razgovora da biste prikazali njegove poruke u oknu za čitanje, sa poslednjom porukom na vrhu.

Da biste promenili način na koji raspored „Razgovori“ funkcioniše, na primer da li će biti sadržane poruke koje su sačuvane u drugim Outlook fasciklama, pogledajte članak Promena opcija prikaza poruka u razgovorima.

Osnovni podaci o razgovorima

Razgovori su u lista poruka identifikovao ikona koji prikazuje više stavki. Poruke u okviru svakog razgovora sortirane su tako da je najnovija poruka na vrhu. Kada primite novu poruku, ceo razgovor premešta na vrhu liste poruka. Kada kliknete na zaglavlje razgovora na listi poruka, razgovora se prikazuje u polju Okno za čitanje, sa najnovija poruka na vrhu.

Razgovori na listi poruka prijemnog poštanskog sandučeta

Svaki razgovor koji uključuje nepročitanih poruka ima podebljano temu i broj nepročitanih poruka se pojavljuje pored temu. Kada izaberete stavku Ikona „Skupljeno“ da biste razvili razgovor, sve nepročitane poruke imaju podebljano naslov. Proširene razgovore pružaju vizuelne relaciju između poruke, kao što su sve odgovore i srodne poruke iz drugih fascikli.

Kada poruka proizvodi dve ili više odgovora, razgovor možete da razdelite na više povezanih, ali odvojene razgovora. Poslednju poruku u svakom podela se pojavljuje kada kliknete na razgovor. Kliknite na jednu od Razdeljivanje razgovori da biste prikazali poruke od tog razdeljeni u oknu za čitanje sa najnovija poruka na vrhu.

 1. Na kartici Prikaz , u grupi razgovore , potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Prikaži kao razgovore .

  Polje za potvrdu „Prikaži kao razgovore“ na traci

 2. Kliknite na dugme Sve fascikle ili Ova fascikla.

U ovom primeru, u gornjem zaglavlju ukazuje na jednu poruku. U donjem zaglavlju ukazuje razgovora sa dva razdeljivanjima.

Lista sa porukama prikazuje jednu poruku i razgovor.

 • Da biste razvili ili otvorite u razgovoru, kliknite na dugme Ikona „Skupljeno“ u zaglavlju poruke. Kada kliknete na poruku u proširenom razgovora, on postaje prvih poruku u oknu za čitanje.

  Napomena : Razgovora uključuje poruke iz više fascikli. Na primer, podrazumevano poruke koje šaljete se čuvaju u fascikli " Poslate stavke ", ali se pojavljuju u okviru razgovora sa poruke koju ste dobili kada proširite razgovor.

Proširene razgovora uključuje vizuelne niti razgovora koji se povezuju svaku poruku zajedno sa onima koje su prethodili ga u razgovoru. Ovo vam omogućava da pratite razgovore koje ste podelili.

Moći da preduzmete radnju na razgovore ili poruke u razgovoru, na isti način kao sa jednom poruka. Kliknite na zaglavlje razgovora ili kliknite na poruku iz razgovora, a zatim uradite nešto od sledećeg:

 • Odgovori ili Odgovori svima      Odgovaranje na poruku iz razgovora šalje za odgovor na poruku, što je vrh poruka prikazane u oknu za čitanje. Ako u razgovoru ima Razdeljivanje, kliknite na deo razgovora koji želite da odgovorite, i odgovor bude poslat na poslednju poruku u tu podela. Možete da odgovorite na poruke u razgovoru.

 • Prosledi      Kliknuti na dugme Prosledi kreira poruku koja koristi razgovor kao telo poruke kao što se pojavljuje u oknu za čitanje.

 • Kategorizovanje      Možete da kategorizujete razgovor ili pojedinačne poruke u razgovoru. Ako kategorizujete jednu ili više pojedinačnih poruka, kategorije boja Prikaži u zaglavlju kada je razgovor komprimovan ili zatvoreno.

  Označavanje na zaglavlje razgovora sa kategorijom postavlja tekuće radnje koje će kategorizujete sve nove poruke od tog razgovora.

 • Zanemari      Možete zadržati razgovore koji nisu važni vam iz prijemnog poštanskog sandučeta. Na kartici Početak , u grupi Brisanje kliknite na dugme Zanemari. Sve prethodne i buduće e-poruke od izabranog razgovora se premeštaju direktno u fasciklu " Izbrisane stavke ".

 • Čišćenje      Možete smanjiti veličinu razgovora sa Čišćenja. Na kartici Početak , u grupi Brisanje kliknite na dugme Očisti, a zatim izaberite stavku Čišćenje razgovora. Sve suvišne poruke, što znači da poruke koje nisu nepročitane zastavicom, kategorizovani ili najnovija poruka u grana razgovor, premeštaju u fasciklu " Izbrisane stavke ".

Podrazumevano, poruke u prijemnom poštanskom sandučetu prikazuju po datumu, ali možete lako da promenite ovo da biste prikazali poruke po razgovoru ili „niti”. U prikazu razgovora , niti su sortirane po datumu, a zatim poruke unutar svake niti sortirane na osnovu ko je kome odgovorio. Možete da prikažete liste poruka u bilo kojoj fascikli, kao što su poslate stavke ili radne verzije, ovako.

Ako raspoređivanje poruka u prijemnom poštanskom sandučetu po razgovorima i primite novu poruku, njegove povezane niti se premešta na vrhu liste poruka.

Napomena : Prema podrazumevanoj vrednosti prikazane su samo nepročitane poruke i poruke označene zastavicom. U suprotnom, razgovor ostaje smanjen sve dok ne kliknete na strelicu pored naslova razgovora.

 • U meniju Prikaz postavite Rasporedipo, a zatim kliknite na dugme razgovora. Raspoređivanje komandu u meniju "Prikaz"

Prikaz u prijemno poštansko sanduče prikazuje niti poruke

Prikaz razgovora

1. kliknite na strelicu pored naslova razgovora da biste videli sve poruke u razgovoru.

2. ovu poruku ima bez strelice. Poruke ne postoje odgovori povezan sa njim.

3. poruke bi trebalo da vidite ko je kome, odgovorio i kada, da biste pratili konac.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×