Uvod u SharePoint Online Management Shell

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kao SharePoint Online Globalni administrator, možete da koristite SharePoint Online Management Shell za efikasno upravljanje korisnicima, lokacija i organizacijama pored upotrebe SharePoint Online centra za administraciju.

Šta je to SharePoint Online Management Shell?

SharePoint Online Management Shell je Windows PowerShell modul. Možete da je koristite za upravljanje SharePoint Online korisnika, lokacija, kolekcija lokacija i organizacije sa komandne linije, umesto da koristite SharePoint centar za administraciju korisničkog interfejsa.

Više informacija i da biste počeli da koristite PowerShell sa SharePoint Online, pogledajte članak TechNet članak Uvod u SharePoint Online Management Shell.

Kako SharePoint Online centru administracije i poređenje SharePoint Online Management Shell?

  • U centru administracije SharePoint Online vam omogućava da prikažete informacije o SharePoint lokacija vaše organizacije i korisnika pomoću Veb pregledača. Ako ste novi u Office 365 i SharePoint Online, u centru administracije SharePoint Online je dobro mesto za početak. Za informacije o korišćenju centra administracije, pogledajte članak Upravljanje kolekcijama lokacija i globalnim postavkama u SharePoint centru administracije.

  • SharePoint Online Management Shell vam omogućava da upravljate korisnike, lokacija i kolekcija lokacija pomoću komandne linije operacije. Nakon što ste se upoznali sa SharePoint Online funkcije i tehnologije, pokušajte da koristite SharePoint Online komande, posebno kad želite da upravljate mnogo korisnika, lokacije ili kolekcije lokacija. Više informacija potražite u članku TechNet, Uvod u SharePoint Online Management Shell.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×