Uvod u Office Starter 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft Office Starter 2010 je pojednostavljeni, uz pomoć ad verzija Microsoft Office 2010 koji dolazi unapred učitanog i spremni za korišćenje na vašem računaru. Office Starter uključuje unakrsne tabele programa Microsoft Excel Starter 2010 i obradu programa Microsoft Word Starter 2010. Office Starter takođe omogućava vam da kreirate uređaj možete da koristite da biste pokrenuli Office Starter na drugom računaru, kada ste udaljeni od računara se obično koristi.

Ovaj članak sadrži:

Pregled sistema Office Starter

Pregled sistema Office Starter za poneti uređaja

Razlike između sistema Office Starter 2010 i Office 2010

Pregled sistema Office Starter

Office Starter 2010 dolazi unapred učitanog na vašem računaru, ali nije dostupna dok ste u Windows Start meniju izaberite stavku Microsoft Office 2010 , a zatim izaberite opciju da biste koristili Office Starter.

Prvo korišćenje sistema Office Starter

Office Starter 2010 izgleda veoma slično Office 2010. Ako ste novi u interfejs sa glavnom trakom ili prikaza Backstage, Office Starter vam daje priliku da biste dobili navikli da novi interfejs pre nadogradnje na Office 2010.

Word Starter i Excel Starter

Vrh stranice

Pregled uređaja koji koristi Office Starter za poneti

Uređaj koji koristi Office Starter za poneti vam omogućava da koristite Office Starter programe na drugom računaru. Uređaj je USB fleš disk koji konfigurišete pokretanjem upravljača uređaja za Microsoft Office Starter za poneti dok je uređaj priključen na računar.

Kada je uređaj konfigurisan, možete ga priključiti na drugi računar i pokrenuti Office Starter programe na drugom računaru, bez obzira na to da li je Microsoft Office već instaliran. Kada isključite uređaj, Office Starter se uklanja sa računara.

Više informacija o kreiranju i korišćenju Office Starter za poneti uređaj u članku Kreiranje Microsoft Office Starter za poneti uređaja.

Vrh stranice

Razlike između Office Starter 2010 i Office 2010

Office Starter se od kompletne verzije sistema Office razlikuje po tome što uključuje samo dva programa za produktivnost (Word Starter i Excel Starter), i interfejs uključuje prikazivanje reklama. Funkcije koje se obično koriste u poslovnim ili akademskim postavkama nisu uključene.

Ako ne pronađete željeni više funkcija, možete da nadogradite Office 2010 direktno iz Office Starter 2010. Na kartici " Početak " na traci kliknite na kupovinu .

Slika dugmeta

Više informacija o razlike u funkcijama između Office Starter 2010 programi i Office 2010potražite u članku Word funkcije koje su nisu u potpunosti podržane u programu Word Starter i Excel funkcije koje nisu u potpunosti su podržani u programu Excel Starter.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×