Uvod u Office Starter 2010

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

_ z0z_ je pojednostavljena verzija sistema _z1zve koja finansira reklamu koja se unapred učita i spremna za korišćenje na računaru. Office Starter uključuje program unakrsne tabele Microsoft Excel Starter 2010 i Word program za obradu = 1z_. Office Starter vam omogućava da kreirate uređaj koji možete da koristite da biste pokrenuli Office Starter na drugom računaru, kada ste udaljeni od računara koji obično koristite.

U ovom članku

Pregled sistema Office Starter

Pregled sistema Office Starter za posao

Razlike između Office Starter 2010 i Office 2010

Pregled sistema Office Starter

_ z0z_ je unapred učitan na računaru, ali nije dostupan dok ne izaberete stavku Microsoft Office 2010 u Start meniju operativnog sistema Windows, a zatim kliknete na opciju da biste koristili Office Starter.

Prvo korišćenje sistema Office Starter

_ z0z_ izgleda vrlo slično programu . Ako ste novi u interfejsu trake ili prikazu "bekstage", Office Starter vam pruža mogućnost da se naviknute na novi interfejs pre nadogradnje na usluge.

Word Starter i Excel Starter

Vrh stranice

Pregled sistema Office Starter za posao

Office Starter za go uređaj omogućava vam da koristite Office Starter programe na drugom računaru. Uređaj je USB fleš disk koji konfigurišete tako što ćete pokrenuti upravljač uređajima Microsoft Office Starter za go dok je uređaj priključen na računar.

Kada je uređaj konfigurisan, možete da ga priključite na drugi računar i pokrećete Office Starter programe na drugom računaru, bez obzira na to da li je Microsoft Office već instaliran. Kada isključite uređaj, Office Starter se uklanja sa računara.

Više informacija o kreiranju i korišćenju sistema Office Starter za posao potražite u članku Kreiranje Microsoft Office Starter to-go uređaja.

Vrh stranice

Razlike između _ z0z_ i _ z1zve

Office Starter se razlikuje od kompletne verzije sistema Office na kojoj se nalaze samo dva programa produktivnosti (Word Starter i Excel Starter), a interfejs uključuje prikaz oglašavanja. Funkcije koje se obično koriste u poslovnim ili akademskim postavkama nisu uključene.

Ako nađete da želite još funkcija, možete da izvršite nadogradnju na verziju sistema _ z0z_ direktno iz sistema Office Starter 2010. Samo izaberite stavku kupovina na kartici Početak na traci.

Slika dugmeta

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×