Uverite se da sadržaj može da se pronađe.

Sadržaj se mora popisati i dodati u indeks za pretraživanje da bi korisnici mogli da pronađu ono što traže u usluzi SharePoint Online.

Omogućite pretraživanje sadržaja sajta

Kada korisnici pretražuju na sajtu, rezultati mogu stići sa mnogih mesta kao što su kolone, biblioteke i stranice. Vlasnik sajta može da promeni postavke pretrage da bi odlučio da li sadržaj treba da se pojavi u rezultatima pretrage ili ne.

Korisnici vide samo rezultate pretrage za sadržaj kojem imaju pristup. Podešavanje odgovarajuće dozvole za sadržaj znači da osobe mogu da vide odgovarajuće dokumente i sajtove u rezultatima pretrage. Saznajte više.

Popisivanje sadržaja sajta

U sistemu SharePoint Online sadržaj se automatski popisuje na osnovu definisanog plana popisivanja. Popisivač skuplja sadržaj koji je promenjen od poslednjeg popisivanje i ažurira indeks.

U nekim slučajevima, možda ćete želeti da ručno zahtevate popisivanje i kompletno ponovno indeksiranje sajta, biblioteke dokumenata ili liste. Saznajte više.

Pretraživanje lokalnog sadržaja i sadržaja na mreži

Hibridna pretraga korisnicima omogućava istovremeno traženje datoteka i dokumenata u sistemu SharePoint Server i usluzi Office 365. Saznajte više.

Privremeno uklanjanje rezultata pretrage

Možete da privremeno uklonite dokumente, stranice i sajtove iz rezultata pretrage uz trenutno stupanje na snagu. Saznajte više.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×