Uvećavanje i umanjivanje beležaka u aplikaciji OneNote Online

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kada prikazujete ili uređujete beleške u aplikaciji OneNote Online, možete da koristite funkcije zumiranja u pregledaču da biste privremeno promenili veličinu sadržaja na stranici bez remećenja njegovog oblikovanja. Na primer, u programu Internet Explorer klik na dugme lupe 100% u donjem desnom uglu prozora pregledača omogućava vam da kontrolišete veličinu prikaza beležaka. Potražite sličnu kontrolu u drugim pregledačima kako biste uradili isto to.

Zumiranje je dostupno i u aplikaciji OneNote za stone računare. Informacije o tome kako da ovo uradite u programu OneNote 2016 potražite u članku Zumiranje stranice sa napomenama.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×