Uvećanje ili umanjenje beležaka u programu OneNote 2016 za Windows

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Uvećavanjem ili umanjivanjem na stranici u programu OneNote 2016 možete privremeno promeniti veličinu prikazanih stavki na stranici bez menjanja oblikovanja. Ako imate dodirni ekran, možete da koristite prste za umanjivanje stranice primicanjem prstiju ili uvećavanje razvlačenjem prstiju. Možete i da povećate ili smanjite sadržaj stranice u meniju „Prikaz“. Evo kako to možete da uradite:

  1. Na stranici koju želite da zumirate uradite nešto od sledećeg:

    • Na kartici Prikaz izaberite stavku Uvećaj da biste uvećali trenutnu stranicu i videli određeni deo beležaka izbliza.

    • Na kartici Prikaz izaberite stavku Umanji da biste smanjili trenutnu stranicu i videli više beležaka istovremeno.

  2. Kada završite, izaberite stavke Prikaz > 100% da biste se vratili na normalnu postavku.

Savet :  Da biste postigli tačan nivo zumiranja, možete više puta zaredom kliknuti na dugmad Uvećaj i Umanji. Ako niste zadovoljni nivoima koje OneNote primenjuje kad kliknete na dugmad, možete reći programu OneNote da koristi određeni nivo zumiranja. Izaberite stavku Prikaz, izaberite padajući meni Zum pored male lupe, a zatim preko prikazanog procenta otkucajte vrednost koju hoćete i pritisnite taster Enter.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×