Uticaj deljenja baze podataka Menadžera za poslovne kontakte na automatsko povezivanje e-pošte

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Pošto funkcija „Automatsko povezivanje e-pošte“ korisnicima obezbeđuje način automatskog povezivanja dolaznih i odlaznih poruka (u koje spadaju i zahtevi za sastanak i dodeljeni zadaci) sa određenim zapiskontakt ili poslovni kontakt, ove poruke su dostupne svima koji imaju pristup zapisima u baza podataka Menadžera za poslovne kontakte.

Sledeći pasusi sadrže objašnjenja o raznim ograničenjima privatnosti ili bezbednosti, u zavisnosti od toga da li ste jedini korisnik koji pristupa sopstvenoj bazi podataka ili ste jedan od više korisnika koji pristupa istoj deljenoj datoteci Menadžera za poslovne kontakte.

Ako ste jedini korisnik baze podataka

Kada postoji samo jedan korisnik baze podataka, ograničenja bezbednosti su minimalna, npr. svode se na održavanje bezbednosti lozinke. Za bilo koju e-adresu automatsko povezivanje e-pošte može biti omogućeno, jer poruke niko drugi ne može da vidi.

Napomena : Jedini korisnik može da deli bazu podataka Menadžera za poslovne kontakte da bi mogao da je koristi van mreže – recimo, na prenosivom računaru – ali i dalje postoji samo jedan korisnik baze podataka.

Ako postoji više korisnika baze podataka

Kada bazu podataka Menadžera za poslovne kontakte delite s drugim korisnicima, postavke automatskog povezivanja e-pošte ostaju nepromenjene dokle god ih sami ne promenite. Ovo znači da svaki korisnik koji ima pristup bazi podataka može videti sve automatski povezane poruke.

Napomena : Automatsko povezivanje e-pošte možete da onemogućite za bilo koju e-adresu (i za sve njih), kako biste druge korisnike baze podataka Menadžera za poslovne kontakte sprečili da pristupe onim e-porukama koje sami razmenjujete s poslovnim kontaktima ili nalozima. U meniju Menadžer za poslovne kontakte izaberite stavku Upravljajte automatskim povezivanjem e-pošte da biste promenili postavke automatskog povezivanja e-pošte.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne engleskom jeziku govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinsko prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×