Uspostavljanje početnih vrednosti indeksiranja tako što ćete obnova katalog trenutne pretrage

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako tražite stavke u Outlook , a ne primaju rezultate koje ste očekivali, indeksiranja Microsoft Windows i Microsoft Office datoteka sa podacima sistem (pretraga kataloga) možda neće biti dovršena.

Simptomi nepotpuna indeksa uključuju sledeće:

 • Vraćena je delimično ili bez rezultata pretrage.

 • Nisu prikazane stavke koje ste očekivali da se pojavi na osnovu kriterijuma za pretragu.

Možete obnoviti kataloga pretrage koji se ponovo pokreće indeksiranja datoteke sa podacima. Katalog pretraživanja je datoteka gde sve Outlook i Microsoft Windows stavke (datoteka sa podacima) će biti indeksirane.

Jednostavno rečeno, je katalog koja je ugrađena iz uslove u e-poruke. Katalog je slično kao u indeks za referentnu knjigu, ali umesto da ručno za termin u indeks za pretraživanje na imenik, vi ste pretrage za njega elektronski tako što ćete uneti termin u polje za pretragu Outlook . Samo treba da biste se uverili da koje ste postavili indeksiranja opcije da biste počeli.

Ako koristite Outlook 2007, telo digitalno potpisane i šifrovane e-poruke nikada ne indeksirane. Međutim, to nije slučaj, za Outlook 2016, Outlook 2013i Outlook 2010. U telo digitalno potpisanim e-poruke u tim Outlook verzijama indeksirane ako ste prijavljeni i šifrovana.

Indeks se sastoji od fascikli koje ste odabrali. Izbor postaju opseg pretrage. Ovo je proces iz dva koraka. Podesite opcije indeksiranja Outlook , a zatim potvrdite izbor u polju opseg pretrage.

Postavljanje Outlook opcije pretrage

Identifikuje lokacije za biti indeksirane i lokacije treba izuzeti iz indeksiranja.

 1. Na kartici datoteka odaberite stavku Opcije > Pretraga.

 2. U okviru izvora, kliknite na dugme Opcije indeksiranja.

  Napomena : U dijalogu "Opcije indeksiranja" , u okviru indeksirate ove lokacije, uverite se da Microsoft Outlook je uključena lokaciju. Ako je potrebno da biste promenili izabrane lokacije možete izabrati stavku Izmeni .

Provera Outlook opsega pretrage

U programu Outlook, koristite polje za pretragu ili odaberite poštansko sanduče liste ili fascikle da biste pronašli grupi opseg.

 • Izaberite stavku na listi Trenutno poštansko sanduče da biste proverili grupi opseg.

  Svi Poštanski sandučići
  trenutno poštansko sanduče
  trenutnu fasciklu
  sve potfascikle
  sve stavke programa Outlook

 • U polje za pretragu , na kartici " Pretraga ", potvrdite izbor u grupi opseg .

  Sve stavke pošte
  Trenutnu fasciklu
  Sve potfascikle
  Sve stavke programa Outlook

 • Proverite listu Sve stavke pošte i zatim dodate ili uklonite datoteke sa podacima.

 1. Zatvorite Outlook i otvorite Kontrolnu tablu.

  Napomena : U zavisnosti od verzije Office koristite, možda ćete morati da kliknite na dugme Start , a na Start meni, kliknite desnim tasterom miša Kontrolna tabla.

 2. Uradite sledeće:

  • Odaberite Opcije indeksiranja.

  • U polju za pretragu otkucajte indeksiranja, a zatim odaberite Opcije indeksiranja.

 3. U dijalogu Indeksirane lokacije , u okviru Promena izabranih lokacija, potvrdite izbor u polju za potvrdu za lokaciju koju želite da promenite i zatim kliknite na dugme u redu.

 4. U dijalogu Više opcija , na kartici Postavke indeksa , u okviru Rešavanje problema, kliknite na dugme ponovo napravi.

  Napomena : Ponovo napravi indeks dijalog u otvara upozorenje da je "indeks možda će biti potrebno više vremena da biste dovršili." Odaberite dugme u redu da biste pokrenuli ponovno pravljenje indeksa.

Ako obnova pretraga kataloga ne reši problem vaše pretrage i preuzeli očekivane rezultate, pogledajte članak trenutne pretrage ne pronalazi sve stavke koje očekujem dodatne informacije.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×