Usluga Microsoft Office Outlook 2007 Mobile

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Šta je usluga Outlook 2007 Mobile?

Usluga Outlook 2007 Mobile predstavlja opciju programa Microsoft Office Outlook 2007 koja vam omogućava da šaljete i primate tekstualne poruke na relaciji Office Outlook 2007 – mobilni telefon. Nećete morati da brinete da li ćete ponovo propustiti važan sastanak ako podesite uslugu Outlook 2007 Mobile da šalje SMS podsetnike na zadatke i kontakte, pa čak i SMS poruke koje sadrže vaš dnevni kalendar direktno na vaš mobilni telefon.

Usluga Outlook 2007 Mobile vam pruža fleksibilnost i slobodu da primate važne, blagovremene informacije kada niste u kancelariji ili ste na sastanku sa klijentom. Poboljšana povezanost koju pruža usluga Outlook 2007 Mobile rezultiraće većim zadovoljstvom klijenata, boljom komunikacijom u timu i manjim brojem problema. Dostupne su i alatke za komunikaciju koje su vam potrebne da biste ostali u toku sa savremenim radnim okruženjem koje se brzo menja.

Usluga Outlook 2007 Mobile je lak za korišćenje i zahteva bez dodatnih softver ili hardver osim običan mobilni telefon. Usluga Outlook 2007 Mobile zahteva da se registrujete kod dobavljača usluga Outlook 2007 Mobile.

Zašto mi je potrebna usluga Microsoft Office Outlook 2007 Mobile?

Dana u zauzet verovatno sarađujete sa kupcima i kolegama, putovanje klijente ili održavate prezentacije i demonstracije. Upravljanje pretrpan raspored je naporan posao. Usluga Outlook 2007 Mobile vam omogućava da ostanete u toku. Nema potrebe da se obratite office zato što office dolazi do vas!

Trenutno povezivanje sa kontaktima, kolegama i zaposlenima:

  • Šaljite tekstualne SMS (Short Message Service) poruke iz programa Office Outlook 2007 na bilo koji mobilni telefon, kao i na vlastiti.

  • Primajte odgovore na vaše poslate tekstualne poruke u prijemno poštansko sanduče programa Office Outlook 2007.

  • Prosleđujte e-poštu u vidu tekstualnih SMS poruka iz programa Office Outlook 2007 na bilo koji mobilni telefon.

  • U zavisnosti od pravila koja ste podesili, automatski primajte e-poštu na mobilni telefon u vidu tekstualnih SMS poruka.

  • Šaljite jednu e-poruku na više brojeva telefona.

Kako ostati korak ispred rasporeda:

  • Automatski primajte podsetnike iz programa Office Outlook 2007 na mobilni telefon u vidu tekstualnih SMS poruka.

  • Šaljite zakazane obaveze iz kalendara, kontakte ili zadatke iz programa Office Outlook 2007 na bilo koji mobilni telefon u vidu tekstualnih SMS poruka.

  • Automatski primajte dnevni kalendar na mobilni telefon u vidu tekstualne SMS poruke.

Kliknite ovde za prijavljivanje.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×