Uskladištena procedura parametara svojstava (ADP)

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Prikazuje parametre definisan za uskladištene procedure koje kreirate. Svaki red koordinatne mreže sadrži informacije o jedan parametar. Svaki parametar ima ime, tip podataka i opcionalno podrazumevanu vrednost.

Ne možete da kreirate novi parametar sa ove stranice svojstava; Samo možete da izmenite postojeću parametara. Da biste kreirali novi parametar, unesite parametra u ćeliji kolone ili kriterijuma okna za koordinatnu mrežu ili direktno u SQL oknu.

Ime

Nije moguće urediti ime parametra na ovoj stranici svojstava. Da biste promenili ime parametra, morate da promenite ga gde god da se pojavljuje u oknu koordinatne mreže ili SQL oknu. Imajte na umu da prvog znaka svaki ime parametra mora biti na et (@).

Tip podataka

Tip podataka se pojavljuje u skraжena obrasca. Skraжena obrasca uključuje Maksimalna širina kolone u zagradama iza imena tipa podataka. Na primer:

varchar(50)

Podrazumevana

Podrazumevana vrednost je opcionalna.

Ako promenite tip podataka za parametar, postojeće podrazumevana vrednost će biti izbrisan.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×