Uređivanje teme u alatki „Diskusija“ verzije 2010

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Podrazumevane dozvole u alatki „Diskusija“ omogućavaju svim članovima radnog prostora, isključujući članove sa ulogom „Gost“, da uređuju bilo koju temu.

  1. Izaberite temu koju želite da uredite i pritisnite taster ENTER.

  2. Po potrebi uredite polja teme.

    Napomena : Alatka „Diskusija“ je zapravo prilagođena alatka za liste programa SharePoint Workspace sa obrascima dizajniranim u programu Microsoft Office InfoPath 2010. Zbog toga funkcije za uređivanja polja odgovaraju onima koje možete pronaći u bilo kom InfoPath obrascu. Na primer, ako izaberete polje sa obogaćenim tekstom, traka nudi iste funkcije za oblikovanje teksta kakve ima i InfoPath za uređivanje obogaćenog teksta.

  3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

    Ako odlučite da ne sačuvate promene, kliknite na polje Zatvori, a zatim na dugme Ne kada budete upitani da sačuvate promene.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×